Ελλάδα

Καιρός – meteo: «Εισαγόμενο» κύμα ζέστης στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανοιξιάτικος καιρός στην «καρδιά» του χειμώνα! Τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου, ιδιαίτερα θερμές για την εποχή αέριες μάζες έχουν καλύψει τη Μεσόγειο, την Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, τις επόμενες ημέρες η μεταφορά των θερμών αερίων μαζών προς τη Μεσόγειο αναμένεται να ενταθεί, με κορύφωση την Κυριακή 7/2.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στη χώρα μας να επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Οι θερμοκρασίες αναμένεται να σημειώσουν περαιτέρω άνοδο, με μέγιστες τιμές που από την Πέμπτη 4/2 έως και τη Δευτέρα 8/2 θα φτάσουν σε πολλές περιοχές τους 20-22 βαθμούς, ενώ τοπικά δεν αποκλείεται να φτάσουν στους 24 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το Χωριάτικο»: Χορηγούσε χριστουγεννιάτικες γιορτές συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ – Ο αστυνομικός από τη Μύκονο που «σφύριζε» για ελέγχους
Στο μικροσκόπιο κρατικοί υπάλληλοι - Ο Γιαννακόπουλος έδινε 300 ευρώ τον μήνα σε αστυνομικό για να τον ενημερώνει για ελέγχους - Τα «δώρα» Yves Saint Laurent στην επιθεώρηση εργασίας για 10 υπαλλήλους
EUROKINISSI
23
Χρήστος Χαρίτος: Ο πιλότος του F-16 «Ζευς» που θα πετάξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου εξομολογείται – «Όνειρό μου από παιδί»
«Η δουλειά του πιλότου ενός μαχητικού με αποστολή την αεροπορική επίδειξη είναι μια δουλειά όπου το περιθώριο λάθους είναι πρακτικά μηδενικό» λέει ο επισμηναγός Χαρίτος
Ο επισμηναγός Χρήστος Χαρίτος, πιλότος του F-16 «Ζευς» που θα πετάξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2026