Ελλάδα

Καιρός meteo: Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή (19/11)

Αλλάζει ο καιρός την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, καθώς αναμένονται νεφώσεις με βροχές σε περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας, στις Σποράδες, στην Εύβοια και στην Κρήτη.

Αυξημένη είναι η πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά, στην Πελοπόννησο και στη Δυτική Κρήτη. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία σε πτώση, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 15, στην Ήπειρο από 3 έως 19 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 4 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 19 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι σε ολόκληρη τη χώρα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις που στα ηπειρωτικά θα φτάνουν τα 5 Μποφόρ, στα θαλάσσια τμήματα τα 6 Μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο τα 7 Μποφόρ.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 Μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Σχεδίασε τα λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη»: Ανοιχτό rebranding με κάλεσμα του υπουργείου Υποδομών σε όλους τους designers
ΟΑΣΑ και ΟΣΕΘ καλούν σχεδιαστές, γραφίστες, φοιτητές, δημιουργικά γραφεία αλλά και ερασιτέχνες να σχεδιάσουν τη νέα οπτική ταυτότητα των οχημάτων, με βραβείο 10.000 ευρώ για τις καλύτερες προτάσεις
Αστικά λεωφορεία
Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Υποτροφίες σε φοιτητές του ΕΚΠΑ για ακόμη μία χρονιά
Το κοινωφελές Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» ιδρύθηκε επίσημα το 2022 με πρωτοβουλία του Δημήτρη Π. Γιαννακόπουλου, Προέδρου του Ιδρύματος, με στόχο να συνεχίσει το όραμα του Παύλου Γιαννακόπουλου για ουσιαστική κοινωνική συνεισφορά στην Ελλάδα
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος