Ελλάδα

Καιρός – meteo: Ο υδράργυρος σήμερα «ψήφισε» Κόρινθο – Πού καταγράφηκαν οι υψηλότερες θερμοκρασίες

Στους ρυθμούς των Ευρωεκλογών κινείται σήμερα Κυριακή (09.06.2024) η χώρα και η Ευρώπη, με τον καιρό ωστόσο να συνηγορεί και υπερ της παραλίας χάρη στις υψηλές θερμοκρασίες.

Ψηφοφόροι και μη, επέλεξαν είτε τις κάλπες, είτε την παραλία, ή και τα δυο με τον καιρό την ημέρα των Ευρωεκλογών να μαγνητίζει περισσότερο – τα ποσοστά αποχής αναμένονται υψηλά, όπως και η θερμοκρασία. 

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτομάτων μετεωρολογικών σταθμών του δικτύου του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η υψηλότερη θερμοκρασία για σήμερα, καταγράφηκε στην Ξυλοκέριζα Κορίνθου με 38.1 °C .

Ακολουθεί το Μανδράκι Σερρών με 37.6, η Πλατανούλια Λάρισας και τα Τρίκαλα με 37.3, η Στυλίδα Φθιώτιδας με 37.0, το Πετροκεφάλαι Ηρακλείου με 36.9, η Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας με 36.7, και το Χαροκόπειο Καλλιθέας με 36.6.

meteo

Δείτε τον σχετικό πίνακα με τους 8 σταθμούς του δικτύου που κατέγραψαν τις υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένοχος 55χρονος που παρενοχλούσε 4χρονο κοριτσάκι και έστελνε ερωτικά γράμματα σπίτι του στην Θεσσαλονίκη - «Δεν την έχω πειράξει ποτέ»
Οι γονείς της απευθύνθηκαν στις αρχές αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε από τις συστάσεις που του έγιναν συνεχίζοντας να την παρενοχλεί
Ανήλικη 1
Ένας 21χρονος δολοφόνησε την 52χρονη μητέρα του στη Λάρισα - Προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα με τον ξάδερφό του
Οι δράστες τύλιξαν την γυναίκα σε ένα πάπλωμα για να την βγάλουν από το σπίτι, όταν τους είδε κάποιος γείτονας και ειδοποίησε την Αστυνομία
Δολοφονία Λάρισα 16
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες