Ελλάδα

Καιρός meteo: Βροχές και αύριο σε πολλές περιοχές της χώρας

Άστατος θα είναι ο καιρός και αύριο, Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021, με βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις.

Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, την Πέμπτη αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά και ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο, στη Δυτική, Στερεά, στην Ήπειρο και στη Μακεδονία. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα, ριπαίους ανέμους και σε ορισμένες περισσότερες από χαλαζοπτώσεις. Καταιγίδες επίσης θα εκδηλωθούν σε περιοχές της Κρήτης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 26 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 30, στην Κεντρική Ελλάδα από 12 έως 33 βαθμούς, στην Ήπειρο από 12 έως 31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 31 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 28 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 15 έως 29 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν στους 31 και 32 βαθμούς Κελσίου, αντίστοιχα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ, στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί με ίδιες εντάσεις και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν δίνοντας τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, δίνοντας τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Περισσότερα από 800 κιλά κοκαΐνης αξίας 50 εκατ. ευρώ μέσα στα ακατέργαστα δέματα στο Πικέρμι - Η μυστήρια εταιρεία από τη Λατινική Αμερική
Ο ρόλος των μελών του κυκλώματος - Ο «εγκέφαλος» με καταγωγή από την Ισπανία είχε επισκεφθεί την αποθήκη πριν από λίγο διάστημα για να δώσει το τελικό ΟΚ και να προχωρήσει η δουλειά
Συλλήψεις στο εργαστήριο εξαγωγής κοκαΐνης
«Εξαγόραζε» την σιωπή των γονιών ο 63χρονος γυμνασιάρχης στο Ηράκλειο που προφυλακίστηκε για τον βιασμό μαθήτριας
Μητέρα μαθήτριας «έσπασε» τη σιωπή της και κατήγγειλε πως ο γυμνασιάρχης έταζε να διαγράψει τις απουσίες των παιδιών για να μην τον καταγγείλουν οι γονείς των μαθητών
Άνδρας
5