Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Καιρός: Νέα επιδείνωση με καταιγίδες από την Τρίτη – Τσουχτερό κρύο τη Δευτέρα

Καιρός: Νέα επιδείνωση με καταιγίδες από την Τρίτη – Τσουχτερό κρύο τη Δευτέρα

Ο καιρός βελτιώνεται όσο προχωρούμε προς τη Δευτέρα (27.11.23), με την κακοκαιρία Bettina αποχωρεί σταδιακά.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, η κακοκαιρία θα έχει υποχωρήσει ως τη Δευτέρα.

Ωστόσο, την Τρίτη έρχεται ένα επιδείνωση του καιρού, με βροχές και καταιγίδες, ενώ το κρύο θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα. 

«Το κρύο θα παραμείνει έως και τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη η θερμοκρασία θα ανέβει πάλι, αλλά έρχεται νέα επιδείνωση του καιρού με νοτιάδες αυτή τη φορά και βροχές και καταιγίδες», σύμφωνα με τη μετεωρολόγο Χριστίνα Ρήγου. 

«Σε αποδρομή η κακοκαιρία. Παραμένει το κρύο. Νέα επιδείνωση Τρίτη-Τετάρτη», αναφέρει ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Ο καιρός την Τρίτη σύμφωνα με την ΕΜΥ: 

Αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη και βαθμιαία μέχρι το μεσημέρι και στην υπόλοιπη χώρα, νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα να είναι κατά τόπους ισχυρά. Λίγα χιόνια θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Το βράδυ στα δυτικά οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικούς με μικρή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από -01 έως 15 βαθμούς, στα κεντρικά και τα νότια από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου και στη νησιωτική χώρα από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές ώρες τοπικά στα βόρεια θα σημειωθεί παγετός.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις