Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Καιρός: Ο ΔΕΔΔΗΕ αναβάλλει τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»

Καιρός: Ο ΔΕΔΔΗΕ αναβάλλει τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»

Δε θα γίνουν οι προγραμματισμένες από τον ΔΕΔΔΗΕ διακοπές ρεύματος σε περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

Το δελτίο τύπου του ΔΕΔΔΗΕ συγκεκριμένα: «O ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι από αύριο και για όσο διαρκέσει η κακοκαιρία, δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για τη συντήρηση του Δικτύου στις περιοχές που θα πληγούν από την “Μπάρμπαρα”».

Υπενθυμίζεται πως στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής στάλθηκε μήνυμα από το 112 για την Βόρεια, Βορειοανατολική και σε Βορειοδυτική Αττική, καθώς η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έχει σημάνει συναγερμό.

Το μήνυμα του 112 για το «χτύπημα» της κακοκαιρίας σε αυτές τις περιοχές της Αττικής αναφέρει πως αναμένονται χιόνια από τις προμεσημβρινές ώρες της Κυριακής.

«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνες χιονοπτώσεις από προμεσημβρινές ώρες της 5/2/2023 στην βόρεια, βορειοανατολική και βορειοδυτική Αττική. Περιορίστε τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα είχε σταλεί μήνυμα του 112 και στα κινητά των κατοίκων της Δροσιάς, του Ωρωπού, αλλά και της Εύβοιας και της Βοιωτίας, καθώς η κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα θα προκαλέσει σφοδρές χιονοπτώσεις.

Το μήνυμα έγραφε: «Επείγουσα ειδοποίηση. Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνες χιονοπτώσεις από τις πρωινές ώρες της 05-02-2023 στην περιοχή σας.

Περιορίστε τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις