Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέβασε αυτό το βίντεο και έγινε αμέσως viral.

Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέβασε αυτό το βίντεο και έγινε αμέσως viral.

Ο καιρός, τις τελευταίες ώρες, μας θυμίζει ότι βρισκόμαστε ακόμη στην καρδιά του χειμώνα. Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέβασε στο Facebook ένα βίντεο, και έγινε αμέσως viral!

Κάθε άλλο παρά… ηρεμεί ο καιρός σήμερα, Πέμπτη 06/02/2020, καθώς περιμένουμε ακόμη πιο έντονα καιρικά φαινόμενα. Ο χειμώνας επέστρεψε για τα καλά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με πολικό ψύχος, καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και κατά τόπους χιονοπτώσεις. Δεν είναι λίγες οι περιοχές της χώρας που ήδη έχουν ντυθεί -και πάλι- στα λευκά, ενώ τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης ανέβασε ένα βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και κατάφερε να γίνει αμέσως viral.

Χιονοπτώσεις γύρω από τη Θεσσαλονίκη 5 Φλεβάρη 2020

Gepostet von Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou am Mittwoch, 5. Februar 2020

Καιρός: Πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ

Ο καιρός σε Αθήνα και Αττική: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά και βαθμιαία σε περιοχές στα βόρεια με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 400 μέτρα). Aνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 02 έως 07 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι μέχρι νωρίς το απόγευμα. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 05 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονόνερο ή χιόνι. Οι χιονοπτώσεις θα είναι πρόσκαιρα κατα τόπους πυκνές, όμως από το μεσημέρι σταδιακά θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από -03 (μείον 3) έως 06 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη, κατά τόπους θα σημειωθεί ολικός παγετός.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και τα ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια και από το απόγευμα θα σταματήσουν. Θερμοκρασία: Από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά – ημιορεινά, σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας καθώς και σε περιοχές της κεντρικής-ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 200-400 μέτρα). Τα φαινόμενα, που θα είναι κατά τόπους έντονα, βαθμιαία θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 02 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Κρήτης. Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους 6 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες. Χιόνια θα πεσουν αρχικά στα ορεινά και βαθμιαία και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Θερμοκρασία: Από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις