Ελλάδα

Καιρός: Οι 8 περιοχές με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες την Κυριακή το πρωί

Με κρύο καιρό έκανε «ποδαρικό» ο Οκτώβριος. Στο Οχυρό Νευροκοπίου σημειώθηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία το πρωί της Κυριακής (01.10.23). 

Συγκεκριμένα, το θερμόμετρο στο Οχυρό Νευροκοπίου έγραψε 6 βαθμούς Κελσίου. Ακολούθησαν το Μαυρολιθάρι Φωκίδας με θερμοκρασία 6.3 βαθμούς Κελσίου και το Περτούλι Τρικάλων με 6.4 βαθμούς Κελσίου.

Στον πίνακα που ακολουθεί, παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες το πρωί της Κυριακής 01/10.

meteo thermokrasies jpg

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεμιστοκλέους για τη δωρεά σπέρματος από Δανό με καρκινογόνο μετάλλαξη: «Μπορεί να υπάρχουν 12 οικογένειες από τον ίδιο δότη στην Ελλάδα»
«Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν πρέπει να προκαλέσει πανικό, γενετικές μεταλλάξεις μπορεί να συμβούν τόσο σε εγκυμοσύνη από υποβοηθούμενη αναπαραγωγή όσο και σε φυσιολογική κύηση» λέει ο υφυπουργός Υγείας
Μάριος Θεμιστοκλέους
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ουδέποτε του ζητήθηκε να επιδείξει άδεια οδήγησης που νομίμως κατέχει» – Η ανακοίνωση του δικηγόρου του
«Πραγματικός οδηγός του οχήματος ήταν ο πατέρας του Απόστολος Τσιτσιπάς» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του Στέφανου Τσιτσιπά
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς 33