Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Καιρός Πάσχα – Αρναούτογλου: Όλα τα σενάρια για τη Μεγάλη Εβδομάδα είναι ανοιχτά

Καιρός Πάσχα – Αρναούτογλου: Όλα τα σενάρια για τη Μεγάλη Εβδομάδα είναι ανοιχτά

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ: Ο καιρός των επόμενων ημερών μέχρι και τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ. Τι προβλέπουν Σάκης Αρναούτογλου και Κλέαρχος Μαρουσάκης.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ: Η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα, φέτος, θα είναι διαφορετικό από κάθε άλλη χρονιά. Δείτε τι καιρό θα κάνει τις επόμενες μέρες μέχρι και τη Μεγάλη Εβδομάδα, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Η πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου, “οι πολύ ψυχρές αέριες μάζες στην βόρεια και κυρίως στην βορειοανατολική Ευρώπη κινούμενες νοτιότερα προς τα τέλη της Μεγάλης Εβδομάδας, θα αφήσουν την χώρα μας την Μεγάλη Παρασκευή, το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα εντελώς ανεπηρέαστη”.

Ο καιρός έως και την Κυριακή! Ερωτήματα για την περαιτέρω εξέλιξη!Φίλες και φίλοιΠολλά τα ερωτήματα σας, κυρίως από…

Gepostet von Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou am Dienstag, 7. April 2020

Η πρόγνωση καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, διατηρείται και σήμερα Τετάρτη το κρύο, με τους θυελλώδεις ανέμους να επιμένουν, ενώ ο καιρός σιγά σιγά θα αρχίσει να βελτιώνεται και το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ

Παρασκευή 10-04-2020: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα.

Σάββατο 11-04-2020: Αρχικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βορειοανατολικά και πρόσκαιρα και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα βορειοανατολικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 2 με 4, στα ανατολικά 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει σε πολλές περιοχές τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή των Βαϊων 12-04-2020: Στα βορειοανατολικά νεφώσεις με σποραδικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και τα βόρεια.

Μεγάλη Δευτέρα 13-04-2020: Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Μεγάλη Τρίτη 14-04-2020: Αρχικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα, βαθμιαία όμως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις, και κυρίως στα βόρεια, θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις