Ελλάδα

Καιρός: Ποιοι θα κάνουν “λευκά” Χριστούγεννα – Πρόγνωση για 24 και 25 Δεκεμβρίου

Διαβάστε ποιοι θα είναι... τυχεροί και αναμένεται να κάνουν "λευκά" Χριστούγεννα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο NewsIt.gr.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο γνωστός μετεωρολόγος τόνιζει ότι είναι πολύ νωρίς για ασφαλείς προβλέψεις, αλλά σύμφωνα με τις -μέχρι τώρα- ενδείξεις, θα υπάρξει σοβαρή επιδείνωση του καιρού από τις 20-21 Δεκεμβρίου που θα διαρκέσει έως και την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ωστόσο, στις 25 Δεκεμβρίου τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να υποχωρήσουν.

Το βέβαιο, πάντως, είναι ότι θα χιονίσει στα βουνά της βόρειας και κεντρικής χώρας και σε υψόμετρο από 1.300 μέτρα και πάνω. Όσοι επισκεφθούν τους χειμερινούς προορισμούς, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν “λευκά” Χριστούγεννα.

Ακούστε όσα είπε ο Τάσος Αρνιακός στο Newsit.gr

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δήμος Αγίας Βαρβάρας για Δημήτρη Κόκοτα: Ψήφισμα για τον θάνατο του τραγουδιστή – Τιμητικές διακρίσεις και αναβολή εκδηλώσεων
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Βαρβάρας συνεδρίασε εκτάκτως, με μοναδικό θέμα την έγκριση ψηφίσματος για τον θάνατο του Δημήτρη Κόκοτα
Ο Δημήτρης Κόκοτας με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρο Μίχο.