Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Καιρός: Που χρειάζονται αλυσίδες στην Αττική και όλη την Ελλάδα

Καιρός: Που χρειάζονται αλυσίδες στην Αττική και όλη την Ελλάδα

Από τις 05:30 το πρωί έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας, από τη γέφυρα Καλυφτάκη, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης που προκαλεί η κακοκαιρία «Μήδεια». Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. στις 08:00 το πρωί της Δευτέρας (15.02.2021).

Από τις 05:30 τα ξημερώματα είναι κλειστή εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας για όλα τα οχήματα, λόγω της σφοδρότητας του καιρικού φαινομένου και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων.

Η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας έχει κλείσει από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τη Λαμία. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί αργότερα.

Click4more Εντυπωσιακές εικόνες από το χιόνι στα Βόρεια Προάστια – Αλυσίδες στην Κηφισίας, κλειστοί σταθμοί του ΗΣΑΠ

Επίσης, στην Αττική, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την αστυνομία, στις 07:20, τα αυτοκίνητα κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά εθνική οδό Αθήνας- Θήβας, από τον κόμβο Βιλίων μέχρι τα Βίλια και στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το Νεκροταφείο προς τον Υμηττό. Στην Κηφισίας, από το Άλσος Συγγρού και πάνω η αστυνομία συστήνει τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. 

Παραμένει κλειστή η κυκλοφορία στους παρακάτω δρόμους: Λ. Πάρνηθος, από το ύψος της αίθουσας δεξιώσεων Ermitaz Hall, ρεύμα κυκλοφορίας προς καζίνο, Λ. Φυλής, στο ύψος της ταβέρνας «το Χρυσό βαρέλι» ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια. Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου, μέχρι το Πάρκο Ανατολής.

Συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση στο εθνικό οδικό δίκτυο στη σελίδα της αστυνομίας

Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία

ΑΤΤΙΚΗ

Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος, από το ύψος της ταβέρνας δεξιώσεων « Ermitaz Hall», ρεύμα κυκλοφορίας προς “REGENCY CAZINO MONT PARNES”. (από ώρα 08:58’)

Επί της Λ. Φυλής, στο ύψος του καταστήματος το «Χρυσό Βαρέλι», ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια. (από ώρα 05:30’)

Aπό το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη (χ/θ 20,600) μέχρι το ύψος  ΗΜ.Κ.Σχηματαρίου-όρια Τ.Τ.Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Βοιωτίας (χ/θ 58, 520) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. (από ώρα 05:15’).  

Επί της Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου έως το ύψος του Πάρκου Ανατολής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (από ώρα 21:35).

Λόγω  της σφοδρότητας του καιρικού φαινομένου και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων, η Εθνική Οδός από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τη Λαμία θα παραμείνει κλειστή. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Στο επόμενο τρίωρο θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση (από ώρα 05:30).

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Δ.Α ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στις δυο κατευθύνσεις της «Εγνατίας οδού» από χ/θ 591,700 (α/κ Μέστης) έως την χ/θ 657,700 (Σ.Σ.Δ. κήπων), για οχήματα με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων. Από 13-02-2021/13:00 και για όσο διαρκέσουν οι καιρικές συνθήκες. 

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων και στα (2) ρεύματα κυκλοφορίας σε ολόκληρο το εθνικό δίκτυο στην εδαφική αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ήτοι: 

Ε.Ο. 2 Αλεξ/πολης – Γεφύρας Κήπων

Ε.Ο. 2Β Αλεξ/πολης – Γεφύρας Μεστης

Ε.Ο. 51 Αλεξ/πολης – Μάνδρας 

Ε.Ο. 53 Αλεξ/λης – Αισύμης – Δερείου – Ελληνοβουλγαρικών Συνόρων, Από 13-02-2021/18:30 και για όσο διαρκέσουν οι καιρικές συνθήκες.

Εκδόθηκε απόφαση προσωρινής απαγόρευσης κίνησης όλων των οχημάτων, λογω των εντόνων καιρικών φαινομένων (συνέχεις και έντονες χιονοπτώσεις, παγετός και ισχυροί άνεμοι) και ολισθηρότητας του οδοστρώματος στο επαρχιακό δίκτυο της νήσου Σαμοθράκης και συγκεκριμένα:

Επ. οδό Καμαριωτισσας – Χώρας

Επ. οδό Καμαριωτισσας – Θερμών

Επ. οδό Καμαριωτισσας Λακκώματος

Απο την 19:00 ώρα της 14-02-2021, και για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν οι παραπάνω αναγραφόμενες δυσμενείς καιρικές συνθήκες, προς αποφυγή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

Δ.Α. ΔΡΑΜΑΣ

Απαγόρευση κυκλοφορίας για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων. 

Ε.Ο. Δράμας – Εξοχής από το 17ο χλμ. (δ/ση Κοκκινογείων) έως το 53ο χλμ. (Τελωνείο Εξοχής) . 

Ε.Ο. Δράμας – Καβάλας από το 4ο χλμ (κυκλικός κόμβος ΚΟΥΡΟΣ ΗΟΤΕL μέχρι το  16ο χλμ (ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΚΑΡΗ) όρια με Νομό Καβάλας. 

Ε.Ο. Δράμας – Ξάνθης, από το 16ο χλμ (οικισμός Νικηφόρου) μέχρι τα όρια με Νομό Ξάνθης. 

Ε.Ο. Δράμας – Σερρών από το 4ο χλμ (Δ/ση Ξηροποτάμου) έως το 18ο χλμ.,(όρια με Νομό Σερρών). 

Επ. Ο. Δράμας – Σιδηρονέρου από το 13ο χλμ. έως το 42ο χλμ. (Σιδηρόνερο).  Στην Ε.Ο. Δράμας – Αμφίπολης από 6ο χλμ έως 13o χλμ. (όρια Ν. Σερρών). 

Δ.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ

Απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εγνατία για τα φορτηγά οχήματα που ζυγίζουν πάνω από 3,5 τόνους. Απαγόρευση κυκλοφορίας και στο Εθνικό οδικό δίκτυο για τα φορτηγά οχήματα άνω  των 3,5 τόνων.

Δ.Α. ΞΑΝΘΗΣ

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία οδό.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας  στις εθνικές οδούς:   

Ξανθής – Καβαλάς,

Ξάνθης – Κομοτηνής, 

Ξάνθης – Δράμας

 Ξάνθης – ελληνοβουλγαρικων συνόρων.

Δ.Α. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας, όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το 72ο χλμ έως το 160ο χλμ της Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης – Ορμενίου.

Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ

Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων ωφελίμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας οδού περιφέρειας Ροδόπης απο χ/θ 545,6 έως και χ/θ 591,7. 

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας, λόγω των επικειμένων έντονων καιρικών φαινομένων στην περιφέρεια μας, όλων των οχημάτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας των κάτωθι οδών:

Π.Ε.Ο.  Κομοτηνής – Π. Λάγους από το 1ο έως και το 26ο  χλμ (γέφυρα).

Επ. Ο. Κομοτηνής –Ιάσμου –Αμαξάδων από το 1ο έως και το 32ο χλμ (γέφυρα). 

Π.Ε.Ο. Κομοτηνής – Σαπών – Διασταύρωση Μέστης από το 1ο έως και το 36ο χλμ.

Διακοπή  κυκλοφορίας:

Από Δράνια προς Κάρδαμο Κύμη

Από Οργάνη προς Άνω Βυρσίνη  Από Νέα Σάντα προς Κέχρο  Από Δαρμένη προς Εσοχή.

Από  Πάτερμα Μύτικα – Μεγαλη Άδα.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ.Α ΗΜΑΘΙΑΣ

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, από τον ανισόπεδο Κόμβο Κλειδίου (Χ/Θ 288,600) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Πολυμύλου (Χ/Θ 226,000).

Δ.Α ΚΙΛΚΙΣ

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, σε όλο το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Κιλκίς πλην της Α.Θ.Ε

Δ.Α ΠΕΛΛΑΣ

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στο οδικό δίκτυο της Δ.Α. Πέλλας, ως εξής: 

Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας- Φλώρινας, από το 39ο χλμ. έως το 118ο χλμ, 

Π. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας από το από το 108ο χλμ μέχρι και το 119,5ο χλμ,  

Επ. Ο.  Έδεσσας – Βέροιας από το 8,6ο χλμ μέχρι και το 19ο χλμ Επαρχιακής οδού Έδεσσας-Βέροιας (Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας) 

Επ. Ο. οδός Αριδαίας-Σκύδρας (σε όλο το μήκος της).

Οδικό δίκτυο Τ.Κ. Κερασιάς  έως το Χ.Κ. “Βορράς”.

Δ.Α ΣΕΡΡΩΝ

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στο κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α25) Λαγκαδάς-Σέρρες-Προμαχώνας, με κατεύθυνση προς Λαγκαδά από χ/θ 95+500 έως χ/θ 33+000 (ανισόπεδος κόμβος Ριζιανών). 

Δ.Α ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στο σύνολο του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Δ.Α. Χαλκιδικής. 

Π. Ε. Ο.  Θεσσαλονίκης-Ιερισσού από το 54ο έως  το 85ο χλμ.  (μέσω  Ταξιάρχη).

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ.Α. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού φορτίου άνω των 3,5 τόνων, λόγω χιονόπτωσης και παγετού:

Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από την Χ/Θ 120,8 (Α/Κ ΠΑΝΑΓΙΑΣ) έως την Χ/Θ 181,1 (Α/Κ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ) του αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας Οδού για τα Ι.Χ.Φ. αυτ-τα. Ε.Ο. Γρεβενών-Τρικάλων, 1ο  χλμ. έως 46ο χλμ.   

Ε.Ο. Γρεβενών-Ιωαννίνων, 1ο χλμ. έως 40ο χλμ.

Δ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο, λόγω χιονόπτωσης και παγετού. Ε.Ο. Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω  Αποσκέπου), 13,9ο χλμ έως 14ο χλμ.

Επ. Ο. Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), 18ο έως 28ο χλμ. Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων.

Δ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας 

Οδικός Άξονας Α2 ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ από Χ/Θ 181,1  Α/Κ Ανατολικής Σιάτιστας έως Χ/Θ 227 Α/Κ Πολυμύλου. Κάθετος Οδικός Άξονας Α29 Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή, από Χ/Θ 0,0  Α/Κ (Δυτικής Σιάτιστας) έως Χ/Θ 17,5  Α/Κ 02 Αλιάκμονα.

Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας από 51ο  χλμ. (όρια με Π.Ε . Λάρισας).

Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων  Αυτοκινητόδρομος Α27 (Τμήμα Νίκης-Φλώρινας). 

Σε όλο το Εθνικό οδικό δίκτυο.

Επ. Ο. Αμυνταίου-Καστοριάς, 1ο χλμ. έως 25ο χλμ.. 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 

Δ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ

Προσωρινή επιβολή του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 3,5 τόνου και στα δύο ρεύματα  κυκλοφορίας, από την 13.00 ώρα της 13-02-2021 μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινόμενων, στα κατωτέρω σημεία:

Ε. Ο. Λάρισας – Κοζάνης Από Χ/Θ (19+000) έως  Χ/Θ (90+000).

Ν. Ε. Ο. Λάρισας – Ελασσόνας – Κοζάνης Από Χ/Θ (13+200) έως Χ/Θ (70+000).

Προσωρινή επιβολή του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από Κυριακή (14-02-2021) και ώρα 16:30΄και μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινόμενων, στα κατωτέρω σημεία: 

Π.Α.Θ.Ε., από Χ/Θ 322+730 (όρια με Ν. Μαγνησίας) έως τη Χ/Θ 400+265 (όρια με Ν. Πιερίας).

Επ. Ο. Αμπελώνα – Δελερίων, 3ο χλμ. (από την 08.30 ώρα της 12-01-2021, λόγω υπερχείλιση υδάτων  ποταμού «Τιταρησίου»). 

Επ.Ο. Μεσαγγάλων – Καστρί Λουτρού Δήμου Τεμπών.

 Δ.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων ΠΑΘΕ ρεύμα προς από τη Χ/Θ 261+280 (όρια Ν. Μαγνησίας – Ν. Φθιώτιδας) έως τη Χ/Θ 322+730 (όρια Ν. Μαγνησίας – Ν. Λάρισας). 

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Επ.Ο. Χανίων-Κισσού, από τη διασταύρωση του χ/κ «Αγριόλευκες Πηλίου» μέχρι τη διασταύρωση με την Επ.Ο. Βόλου-Ζαγοράς (κάτω κλάδος) στον Κισσό Μαγνησίας.

Χ/Θ 100+000 της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Βόλου (γέφυρα Χολορέματος Αλμυρού) λόγω κατάρρευσης Γέφυρας Χολορέματος (από Σεπτέμβριο 2020) 

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Επ.Ο. Πλατανιά-Κατηγιώργη (θέση Καταβόθρα) του Δήμου Νοτίου Πηλίου λόγω πτώσης δέντρων από 16.00 ώρα της 14-02-2021.

Δ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων από την 22.00 ώρα της 13-022021, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση – παγετός) που επικρατούν στις περιοχές: Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτας από το 22ο χλμ  έως 75ο χλμ.

Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτας (Γέφυρα Αλεξίου)

Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων  από το 28ο χλμ. της (κόμβο Μουργκανίου) έως 65ο χλμ. 

Ε.Ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων (Α/Κ Μαλακασίου)

Ε.Ο. Μουργκανίου – Γρεβενών από το 1ο χλμ. (κόμβο Μουργκανίου) έως το 24ο χλμ.   

Επ. Ο. Πύλης – Μεσοχώρας Από το 4ο χλμ. (Δ/ση Πύλης – Μεσοχώρας) έως 55ο χλμ.

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων από 21:00΄ ώρα  της Κυριακής 14/02/2021 μέχρι την ύφεση της κακοκαιρίας και την εξασθένηση των καιρικών φαινομένων,  όλων των φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων (λεωφορείων κ.λπ.) και στα  δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας στο κάτωθι οδικό δικτύο. 

Τρικάλων – Καρδίτσας – Νέου Μοναστηρίου, ήτοι από αφετηρία – έναρξη χιλιομέτρησης θέσης μέχρι όρια  Νομού μας με Νομό Καρδίτσας (σε όλο το μήκος της).

Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος (Ε65),  από (Γέφυρα Πηνειού Χ.Θ. 104+000) μέχρι τον Α/Κ Τρικάλων (Χ.Θ. 111+387).

Όλων των οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες ή ελαστικά ειδικού τύπου (και καθ΄ υπόδειξη των αστυνομικών – τροχονόμων), στο σύνολο του Επαρχιακού και λοιπού οδικού δικτύου ορεινών και  ημιορεινών περιοχών (Τ.Κ., Δ.Δ., Δ.Ε.) των Δήμων Μετεώρων και Πύλης και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Δ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος (Ε-65) από τη Χ.Θ.47,500 έως και την Χ.Θ.104,000 και στον οδικό άξονα της Ε.Ο. Ν. Μοναστηρίου- Καρδίτσας –Τρικάλων, ήτοι από αφετηρία – έναρξη χιλιομετρικής θέσης μέχρι όρια Νομού Τρικάλων (σε όλο το μήκος της).

Τ.Κ. Μεσοβουνίου – Αργιθέας Καρδίτσας (ύψος γέφυρας συνοικισμού Ζερβό) (από την 21.00 ώρα της   11-01-2021 λόγω υπερχείλισης υδάτων ποταμού «Λαγκαδιώτη»).

Επ. Ο. Μουζακίου – Ανθοχωρίου (από την 17.00 ώρα της 12-01-2021 λόγω υπερχείλισης υδάτων ρέματος).

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δ.Α. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε., από 56,728 έως 121,250 χ/θ και στα δύο ρεύματα (Από ώρα 05:30 της 15-022021). 

Νέα Εθνική Οδός Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από 0 χ/θ έως 11η  χ/θ και στα δύο ρεύματα (Από ώρα 05:30 της 1502-2021)Επαρχιακή Οδός  Αράχοβας – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, από 14,500 χ/θ έως θέση Κελάρια του Χ.Κ. Παρνασσού  (Από ώρα 07:00 της 14-02-2021)

Επαρχιακή Οδός Νεοχωρακίου – Φυλής (Διασταύρωση Οινόης – Μαγούλας έως όρια με Αττική) (Από ώρα 13:00 της 14-02-2021)

Δ.Α. ΕΥΒΟΙΑΣ

Νέα Εθνική Οδός Σχηματαρίου – Χαλκίδας , (από δ/ση Αγίου Στεφάνου Χαλκίδας – έως δ/ση Σχηματάρι) και στα δύο ρεύματα (Από ώρα 05:30 της 15-02-2021) 

Εθνική Οδός Θηβών – Χαλκίδας , (από δ/ση Δροσιάς Ευβοίας – έως δ/ση Ριτσώνας) και στα δύο ρεύματα (Από ώρα 05:30 της 15-02-2021) 

Εθνική Οδός Χαλκίδας – Αιδηψού, από 16η χ/θ έως 42η χ/θ (Από ώρα 03:00 της 15-02-2021)

Δ.Α. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Εθνική Οδός Λαμίας – Καρπενησίου, από 64,700η  έως 72η χ/θ (Από ώρα 01:05 της 14-02-2021)

Εθνική Οδός Καρπενησίου – Αγρινίου, από 72η  έως 132η χ/θ (Από ώρα 01:05 της 14-02-2021)

Επαρχιακή Οδός Καρπενησίου – Φουρνάς – Καρδίτσας (Από ώρα 01:05 της 14-02-2021)

Επαρχιακή Οδός Καρπενησίου – Προυσσού – Αγρινίου, από 35η έως 45η χ/θ (Από ώρα 01:05 της 14-02-2021)

Δ.Α. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε. , από 121,250 χ/θ έως 242,079 χ/θ στο ρεύμα προς Αθήνα (Από ώρα 16:00 της 14-

02-2021) και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη (Από ώρα 17:00 της 14-02-2021)

Εθνική Οδός Λαμίας – Καρπενησίου, από 30,000 έως 64,700  χ/θ (Από ώρα 00:45 της 14-02-2021)

Παλαιά Εθνική Οδός Λαμίας – Λάρισας, από 26η έως 54η  χ/θ (Από ώρα 12:30 της 14-02-2021) και από 4η χ/θ έως 26η χ/θ (Από ώρα 18:45 της 14-02-2021)

Συνδετήρια οδός Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λάρισας (26η χ/θ Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λάρισας) με τον αυτ/μο Ε65 (34η χ/θ αυτ/μου Ε65) (Από ώρα 18:45 της 14-02-2021)

Αυτ/μος Κεντρικής Ελλάδος Ε65, από 34,000 χ/θ έως 47,500 χ/θ (Από ώρα 18:45 της 14-02-2021)

Εθνική Οδός Θερμοπυλών – Ιτέας, από 1,000 χ/θ έως 22,600 χ/θ (Από ώρα 18:45 της 14-02-2021) Παλαιά Εθνική Οδός Λαμίας – Λιβαδειάς, από 37,100 χ/θ έως 67,000 χ/θ (Από ώρα 20:20 της 14-02-2021) Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης:

Αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε., από 194.958 (διόδια Αγίας Τριάδας Φθιώτιδας) έως 121,250 χ/θ και στα δύο ρεύματα (Από ώρα 05:30 της 15-02-2021). 

Επαρχιακή Οδός Αμφίκλειας – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, από 1η έως 17η  χ/θ (Από ώρα 04:40 της 1402-2021)

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Για οχήματα από τη διασταύρωση της Π.Ε.Ο. Αθήνας – Θήβας με τον Κόμβο Βιλίων μέχρι την περιοχή Βίλια.

Οδός Αναστάσεως, από το Νεκροταφείο προς Υμηττό, Παπάγου.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Δ.Α Αλεξανδρούπολης

λοιπο επαρχιακο δικτυο ν. Σαμοθράκης ορεινός ογκος δήμου Σουφλίου  επαρχιακή οδός Σουφλίου-μεγ. δερειου επαρχιακη οδος Σουφλίου – δαδιας επαρχιακή οδός προβατωνα – Λευκιμης επαρχιακή οδός Αισυμης – Λεπτοκαρυας

κατόπιν ενημέρωσης εποχούμενων περιπολίων, του Τ.Τ. Αλεξ/πολης και του Τ.Σ.Φ. φέρων, απαιτουνται αλυσιδες στα οχήματα, λογω εναποθεσης χιονιου, απο τον ανεμο,  σε απανεμα σημεια της οδου, απο ωρα 03.00, της 15-02202:

Απο χ/θ 648,000 (διοδια Αρδανιου) εως την χ/θ 657,700 (Σ.Σ.Δ. κήπων), και στις δυο (2) κατευθυνσεις της «εγνατιας οδου». 

Στην Ε.Ο. 2 αλεξ/πολης – «γεφύρας κήπων», απο το υψος του οικισμου Αρδανιου εως και την «γέφυρα κήπων».

Δ.Α. ΔΡΑΜΑΣ

Ε.Ο. Δράμας – Εξοχής, από το 17ο χλμ. δ/ση Κοκκινογείων έως το 53ο χλμ, τελωνείο Εξοχής. Επ. Οδ. Δράμας- Σιδηρονέρου από το 13ο χλμ. έως το 42ο χλμ. (Σιδηρόνερο)

Δ.Α ΚΑΒΑΛΑΣ

Εθνικό και Επαρχιακό Δίκτυο Θάσου.

  1. O. Καβάλας – Δράμας

Ε. Ο. Καβάλας – Αμφιπόλης

Επ. Ο. Καβάλας – Νέας Περάμου

Επ. Ο. Ελευθερούπολης – Σερρών

Ορεινό δίκτυο Δήμων Καβάλας και  Νέστου

Eπ. Ο. Ακροβουνίου-Αγίου Ανδρέα

Ε. Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας (παραλιακή)

Δ.Α ΞΑΝΘΗΣ

Από το 4ο χλμ. Ε.Ο. Ξάνθης – Εχίνου και σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου Μύκης Ξάνθης είναι απαραίτητη η χρήση ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΈΝΤΟΝΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ . Το ύψος του χιονιού είναι περίπου πέντε (5) εκατοστά και  σε βορειότερους οικισμούς του Δήμου Μύκης κατά  τόπους ύψος χιονιού δέκα (10) εκατοστά. Υπάρχει συνεχής χιονόπτωση.  

Εντονότερα φαινόμενα στους οικισμούς: Εύλαλο, Άβατο, Εράσμιο, Μάγγανα, Δέκαρχο, Μέλισσα και Κυψέλη, στους οποίους συνίσταται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Το ύψος του χιονιού κυμαίνεται από 3 – 5 cm. ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΑΒΔΗΡΩΝ                                                 

Δ.Α. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 

Στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Ορεστιάδας 

Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ

Επαρχιακό Δίκτυο από  Δ/ση Καλλυντηρίου – Οργάνη  Επ. Ο. Νέας Σάντας-Δερείου από το 1ο χλμ. 

Σε όλο τον ορεινό όγκο του Ν. Ροδόπης 1ο χλμ. οικισμού Βελκίου μέχρι και τον κόμβο Μέστης

Επ. Ο.  Βέλκιο-Αετόλοφο-Αετοκορυφή

Επ. Ο.  Κρωβύλη-Μαρώνειας 

Επ. Ο.  Κρωβύλης-Δυώνης-Στρύμης-Σαλμώνη-Βέννα 

Επ. Ο. Άρατο για Φιλλύρα,

Επ. Ο.  Φιλλύρα για Δοκό – Λαμπρό.

Επ. Ο.  Καλλυντήριο για Δρανιά, από Φιλλύρα για Σκάλωμα – Δαρμένη, από Μικρό Πιστό για Μύστακα – Αρριανά – Ήπιο – Αγιοχώρι – Στροφή – Νέδα.

Παραλιακή οδό Μαρώνειας-Πλατανίτη 

Επ.Ο. Προσκυνητών Ξυλαγάνης

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ.Α HMΑΘΙΑΣ

Όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Ημαθίας. 

Δ.Α ΚΙΛΚΙΣ

Εθνικό & Επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε. Κιλκίς εκτός από τη Ν. Ε. Ο. Αθηνών-Ευζώνων (Α.Θ.Ε.). 

Δ.Α ΠΕΛΛΑΣ

Όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πέλλας.

Δ.Α ΠΙΕΡΙΑΣ

Ε.Ο.  Κατερίνης – Ελασσόνας, από 17 χ/θ έως 44 χ/θ (Π.Ε. Λάρισας).

Επ. Ο. Κατερίνης – Ελατοχωρίου από το 23ο χλμ της (έως όρια με Π.Ε. Ημαθίας) Επ. Ο. Κολινδρού – Ρυακίων – Καστανίας Πιερίας.

Επαρχ. Όδος  Σερρών-Ελαιώνα- Άνω Βροντούς του Δήμου Σερρών 

Οδικό Δίκτυο τοπικών κοινοτήτων Καπνόφυτου, Αχλαδοχωρίου, Καρυδοχωρίου του Δήμου Σιντικής. 

Οδικό Δίκτυο τοπικών κοινοτήτων Αγριανής, Αγίου Χριστοφόρου, Αναστασιάς, Σφελινού Σκοπιάς του Δήμου Νέας Ζίχνης.

Επαρχ. Οδός Νιγρίτας- Λαγκαδίου του Δήμου Βισαλτίας.

Οδικό Δίκτυο τοπικών κοινοτήτων Ηλιοκώμης- Κορμίστας του Δήμου Αμφίπολης

Οδικό Δίκτυο τοπικών κοινοτήτων Σ Σ Αγγίστας (Δήμου Νέας Ζίχνης)- Αγγίστας (Δήμου Αμφιπόλεως)

Επαρχιακή οδός Σερρών-Λαϊλιάς (χιονοδρομικό κέντρο)

Δ.Α ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Δασική Οδός Παλαιόχωρας – Ταξιάρχη. (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Δασική Οδός Πολυγύρου – Ταξιάρχη (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Από το 49ο έως το 110ο χλμ της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Ιερισσού (Κερασιά). (Από μεσημβρινέςαπογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Από το 29,5ο έως το 62ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Πολυγύρου (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Επαρχιακή Οδός Βάβδου-Σημάντρων. (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Δασική οδός Βραστάμων – Ταξιάρχη. (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Δημοτικά διαμερίσματα Ταξιάρχη- Βάβδου – Σανών – Δουπιών – Πολυγύρου -Παλιοκάστρου(Από μεσημβρινέςαπογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Επαρχιακή Οδός Σανών – Δουμπιών  (από το 53,5ο χλμ της  Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού έως τα Δουμπιά). (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Διασταύρωση Βάβδου (45ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Πολυγύρου με κατεύθυνση προς Βάβδο) έως την  Βάβδο.  (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Επαρχιακή Οδός Νεοχωρίου – Βαρβάρας (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Επαρχιακή Οδός Αρναίας –Στανού. (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Από το 1Ο έως το 10ο  χλμ της Επαρχιακής Οδού Παλαιοχωρίου – Αγ. Νικολάου. (Από μεσημβρινέςαπογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Από  το 31ο έως  το  50ο χλμ. της  Επαρχιακής  Οδού  Πολυγύρου-Ιερισσού   Χαλκιδικής (θέση  «πλατανόρεμα»  έως  θέση   «γύφτισσα»). (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

 Από το  23ο έως το 45ο χλμ της  Επαρχιακής  οδού  Ρεντίνας-Ουρανούπολης  (Από Ολυμπιάδα  έως  Μετόχι Ι.Μ. Χιλιανδαρίου) (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Από το 49ο  έως το 53ο χλμ της Επαρχιακής  οδού  Ρεντίνας-Ουρανούπολης (Από λιμάνι Ιερισσού προς Νέα Ρόδα). (Από πρωινές-μεσημβρινές ώρες της 14-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Επί της Επαρχιακής οδού Μεταμόρφωσης-Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής. (Από πρωινές-μεσημβρινές ώρες της 14-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Επαρχιακής οδού Πολυγύρου-Πλανών(Από πρωινές-μεσημβρινές ώρες της 14-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Δασική οδός Χανιώτη-Σκιώνη (Από πρωινές-μεσημβρινές ώρες της 14-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Περιοχές Καρυών και Δάφνης του Αγίου Όρους (Από πρωινές-μεσημβρινές ώρες της 14-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες)

Από το 58ο  έως  το 63ο  χλμ (Από ξενοδοχείο «eagle palace» έως Ουρανούπολη) της  Επαρχιακής  οδού  Ρεντίνας-Ουρανούπολης. (Από πρωινές-μεσημβρινές ώρες της 14-02-2021, λόγω χιονόπτωσης  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ.Α. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σε όλο το Εθνικό – Επαρχιακό και Δημοτικό δίκτυο της Π.Ε. Γρεβενών.

Δ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Σε όλο το Εθνικό – Επαρχιακό και Δημοτικό δίκτυο της Π.Ε. Καστοριάς.

Δ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σε όλο το Εθνικό – Επαρχιακό και Δημοτικό δίκτυο της Π.Ε. Κοζάνης.

Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σε όλο το Εθνικό – Επαρχιακό και Δημοτικό δίκτυο της Π.Ε. Φλώρινας.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  

Δ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε όλο το Δημοτικό οδικό δίκτυο επαρχίας Ελασσόνας (κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω παγετού).

Σε όλο το Επαρχιακό οδικό δίκτυο επαρχίας Φαρσάλων  (από την 04.30 ώρα της 14-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω  έντονης χιονόπτωσης).

Επαρχιακή Οδός Πυργετού – Κρανιάς Τεμπών (από την 18.15 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης)

Επαρχιακή Οδός Ανατολής – Μεγαλόβρυσου Αγιάς (από την 18.30 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης).

Επαρχιακή Οδός Σκλήθρου – Καλαμακίου Αγιάς, από Τ.Κ. Ελάφου έως Τ.Κ. Σκλήθρου (από την 18.30 ώρα της 1302-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης).

Επαρχιακή Οδός Στομίου – Καρίτσας Αγιάς (από την 21.00 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης).

Επαρχιακή Οδός Κόκκινου Νερού – Αγιοκάμπου (παραλιακή οδός) από Τ.Κ. Βελίκας (θέση Βραχάκι) έως Τ.Κ. Κόκκινου Νερού (από την 20.30 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης).

Επαρχιακή Οδός Δήμητρας – Ανατολής από Τ.Κ. Δήμητρας έως Τ.Κ. Ανατολής (από την 20.30 ώρα της 13-022021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης).

Επαρχιακή Οδός Στομίου – Ομολίου (από την 23.00 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονόπτωσης ).

Στην Σπηλιά Δήμου Τεμπών (από την 23.00 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης).

Από 34ο χλμ. –  70ο χλμ. Νέας  Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης (από την 23.00 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω  χιονόπτωσης).

Από 40ο χλμ. –  63ο χλμ. Εθνικής  Οδού Κατερίνης – Ελασσόνας  (από την 23.00 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονόπτωσης).

Επαρχιακή Οδός Αγιοκάμπου -Σκλήθρου: Κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω χιονόπτωσης.

Επαρχιακή Οδός Αγιάς –Αγιοκάμπου (μέσω Σκήτης) από διασταύρωση Ποταμιάς έως διασταύρωση Αγιοκάμπου: Κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω χιονόπτωσης.

Επαρχιακό Οδικό δίκτυο Πυργετού, Κρανιάς, Ραψάνης, Αιγάνης, Σπηλιά, Παλαιόπυργου, Αμπελάκια και Καλλιπεύκης  του Δήμου Τεμπών (κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω παγετού). Επαρχιακή Οδός Ελάτειας – Συκουρίου Δήμου Τεμπών(κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω παγετού). 

Κίνηση μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες σε Επαρχιακό Οδικό δίκτυο Στομίου, Ομολίου, Καρύτσας, Κόκκινου Νερού του Δήμου Αγιάς (κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω παγετού).

Δ.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Επ. Ο. Καναλίων – Κεραμιδίου – Βένετου – Καμαρίου, 5ο χλμ. ,Χάνια – Κισσός, Λαύκος (προς Τρίκερι), 

Δέλτα Μηλεών (προς Μηλιές). 

Επ. Ο. Βόλου Ζαγοράς 

Ανακασιά έως Καράβωμα 

Κανάλια έως Κερασιά 

Επ.Ο. Βόλου Ζαγοράς από το 10ο χλμ. 

Επ. Ο. Αλμυρού – Ανάβρας Χ/Θ 15+000.

Επ.Ο. Αλμυρού – Κωφών Χ/Θ 3+000 .

Επ. Ο. Αλμυρού – Κωκωτών Χ/Θ 5+000.

Επ. Ο. Αλμυρού – Βρύναινας Χ/Θ 12+000.

Σε ολόκληρο  το οδικό δίκτυο του Δήμου Μετεώρων.

Σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο του δήμου Πύλης Τρικάλων. 

Επ. Ο. Αγριάς – Δράκειας – Χανίων (Κύκλωμα Πηλίου – Κάτω Κλάδος: Χ/Θ 7+350) 

Επ.Ο. Άνω Γατζέας – Αγίου Γεωργίου  (Κύκλωμα Πηλίου – Κάτω Κλάδος: Χ/Θ 16+040) 

Επ. Ο. Μηλέων – Βυζίτσα – Πινακάτες – Αγ. Γεώργιος Νηλείας – Αγ. Βλάσιος (Κύκλωμα Πηλίου – Κάτω Κλάδος: Χ/Θ 20+550). 

Επ. Ο. Βόλου – Αργαλαστής (Κάτω Κλάδος), από Χ/Θ 30+720 “Διασταύρωση Αργαλαστής”, έως Αργαλαστή.  Επ. Ο. Βόλου – Μακρινίτσας (μέσω Κουκουράβας). 

Δ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Α.Τ. Μετεώρων & A.T. Πύλης η κίνηση των οχημάτων γίνετε με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Δ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Επ. Ο.  Καρδίτσας-Φράγματος Ν. Πλαστήρα, μέσω Μορφοβουνίου από 10 χ/θ.

Επ. Ο.  Καρδίτσας-Φράγματος Ν. Πλαστήρα, μέσω Καστανιάς από 14 χ/θ.

Επ. Ο.  Καρδίτσας-Τσαρδακίου Λίμνης Πλαστήρα από 12 χ/θ.

Επ. Ο.  Καρδίτσας-Λουτρά Σμοκόβου-Ρεντίνας, από 25 χ/θ.

Επ. Ο. Οδός Μουζακίου-Άρτας

Επ. Ο. Οδός Μουζακίου-Στεφανιάδας.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ

Δ.Α. ΑΡΤΑΣ

Επ. Ο. Άρτας – Καρδίτσας, από θέση Κρανιές μέχρι Πηγές.

Άξονας της Επ. Ο. Αστροχώρι προς Μεγαλόχαρη. 

Ε.Ο.  Άρτας –Τρικάλων από τον Άγιο Ιωάννη Αθαμανίου μέχρι και τα όρια δικαιοδοσίας μας.  Επ. Ο. Αθαμάνιο –Θεοδώριανα και Αθαμάνιο-Τετράκωμο –Μεσούντα. 

Επ. Ο. Άρτας – Δαφνωτής από το ύψος του Κορφοβουνίου έως την Δαφνωτή ελαφρά χιονόπτωση  χωρίς προβλήματα στην διέλευση των οχημάτων.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ.Α. ΑΧΑΙΑΣ

Διαδημοτική οδός Περιστέρας – Χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων.

Επ. Ο. Αιγίου – Καλαβρύτων, μέσω Φτέρης, από  14η χ/θ., θέση Πυργάκι. Ε. Ο. Πούντας – Καλαβρύτων, από 12οχλμ.

Επ. Ο. Καλαβρύτων – πούντας (μέσω Ι.Μ.Μ. Σπηλαίου), (απο 15:15 ώρα της 14-02-2021).

Επ. Ο. Καλαβρύτων – χιονοδρομικού κέντρου, (απο 15:15 ώρα της 14-02-2021).

Επ. Ο. Καλαβρύτων – Κλειτορίας (μέσω Λουσών), (απο 15:15 ώρα της 14-02-2021). 

Επ. Ο. Ακράτας –  Ζαρούχλας απο  Τ.Κ. ΒΑΛΙΜΗΣ 

Διαδημοτική Οδός Τ.Κ. Περιστέρας – Χ/Κ Καλαβρύτων

Επ. Ο. Κλειτορίας – Καλαβρύτων (Μέσω Πριολίθου)

Επ. Ο. Ψηφίδας  – Καλαβρύτων (Μέσω Αυχένα Πριολίθου)

Δ.Α. ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Επ. Ο.  Ναυπάκτου – Άνω Χώρας από το Τ.Κ.  Ελατούς  και άνω.

Επ. Ο.  Ναυπάκτου – Καρπενησίου από το ύψος της Τ.Κ. Πλατάνου – Κλεπάς, -Λιβαδακι 

Τ.Κ. Αράχωβας,  Ψηλός Σταυρός, 

Επ. Ο. Άνω Χώρας – Κρυονερίων, Επαρχιακή οδό Άνω Χώρας – Κάτω Χώρας, 

Επ. Ο. Άνω Χώρας – Αμπελακιώτισσας Από Τ.Κ. Κρυονερίων, Τ.Κ. Περδικόβρυσης, Επ.Ο.  Ναυπάκτου – Ελατοβρύση Από Τ.Κ. Ελατού, Τ.Κ. Γρηγόρι , Τ.Κ. Ελατόβρυσης, Επαρχιακή οδός Ναυπάκτου – Γραμμένης Οξιάς:(Μέσω Φωκίδας ) Από, Τ.Κ Καλλονή, Τ.Κ Κυδωνιά Τ.Κ. Λεύκας, Τ.Κ. Γραμμένης Οξιάς, Τ.Κ. Μανδρινής.

Δ.Α. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Επ. Ο. Θέρμου – Προυσού από την τ.κ. Δρυμώνα έως τη θέση Αγία Παρασκευή.

Επ. Ο. Καλλιθέας – Προυσού έως τα όρια του Νομού (θέση Αραποκέφαλα ).

Επαρχιακών Οδών Θέρμου – Λευκού – Καλλιθέας,  Καλλιθέας- Σπαρτιά,  Καλλιθέας- Μακριά Λογγά- Στριγανιά, Θέρμου – Δρυμώνα,  Θέρμου- Διασελλακίου- Πλατάνου, σΘέρμου- Κόνισκας, Θέρμου- Αναλήψεως-Γέφυρας Μπανιά, Θέρμου- Αβαρίκου- Κόφτρας.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ.Α. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Παλαιά Εθνική Οδός  Θηβών – Λιβαδειάς, από 1η χ/θ έως 20η χ/θ (Από ώρα 04:50 της 15-02-2021)

Παλαιά Εθνική Οδός  Ελευσίνας – Θηβών, από 30η  χ/θ έως 45η  χ/θ (Από ώρα 03:40 της 15-02-2021)

Επαρχιακή Οδός Λιβαδειάς – Κάστρου, από 22η χ/θ έως 30η χ/θ (Από ώρα 04:20 της 15-02-2021)

Επαρχιακή Οδός  Χαλκίδος – Θηβών, από 17η  χ/θ έως 34η  χ/θ (Από ώρα 04:30 της 15-02-2021)

Επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμου Θηβαίων (Από ώρα 04:30 της 15-02-2021) 

Ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο (Από ώρα 09:30  της 14-02-2021)

Δ.Α. ΕΥΒΟΙΑΣ

Ε. Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, 72η χ/θ έως 88η χ/θ. 

Ε. Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, 16η χ/θ έως 42η χ/θ. 

Ε. Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, 67η χ/θ έως 72η χ/θ. 

Επ. Ο.   Ιστιαίας – Καστανιώτισσας, από  1η  χ/θ έως την 9η χ/θ. 

Επ. Ο.  Ωρεών – Ταξιάρχη, από 1η χ/θ έως την  5η χ/θ.

Επ. Ο.  Μονακαρυάς – Μηλιών, από 1η χ/θ  έως την 10η χ/θ. 

Επ.Ο.  Μονακαρυάς – Κρυονερίτη, από 1η χ/θ έως την 10η χ/θ. 

Επ. Ο.  Μονακαρυάς – Κερασιάς, από 1η χ/θ έως την 15η χ/θ. 

Επ. Ο.  Μονακαρυάς – Μαρούλι, από 1η χ/θ έως την 15η χ/θ.

Επ. Ο.  Γουβών – Βασιλικών, από 1η χ/θ έως την 20η χ/θ. 

Επ. Ο. Γουβών – Παππάδων, από  1η χ/θ έως την 15η χ/θ. 

Επ. Ο. Πευκί – Αβγαριάς, 1η χ/θ  έως την 15η χ/θ. 

Εθνικού οδικού δικτύου Χαλκίδας – Αιδηψού (Αγ. Άννα),72η χ/θ έως την 88η χ/θ.

Επ. Ο.  Ιστιαίας – Κερασιάς , 16η χ/θ  έως την 30η χ/θ. 

Επ. Ο. Ροβιών –Ι.Μ. Δαυίδ -Δρυμώνα, 9η χ/θ  έως την 20η χ/θ. 

Επ. Ο. Ροβιών – Ιστιαίας, 4η χ/θ  έως την 10η χ/θ. 

Επ. Ο. Ν. Αρτάκης – Κύμης, 25η χ/θ  έως την 35η χ/θ  (Από Στενή  έως Στρόπωνες). 

Επ. οδός Κεράμιας – Παλαιόβρυσης Αγίας Άννας, από 1η χ/θ έως 6η χ/θ.

Επ. Ο. Στροφυλιάς – Αιδηψού, από 3η χ/θ έως 15η χ/θ και 19η χ/θ έως 30η χ/θ.

Δ.Α. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Ε. Ο.  Καρπενησίου – Αγρινίου, από 1η  έως 15η  & από 30η έως 58η χ/θ.

Ε. Ο. Λαμίας –Καρπενησίου, από 64,700  έως 72η  χ/θ 

Επ. Ο.   Καρπενησίου – Φουρνάς  ‘’Βράχος’’

Επ. Ο.   Φουρνάς – Καρδίτσας  ‘’Ζαχαράκη’’

Επ. Ο.  Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας. 

Επ. Ο. Προυσού-Αγρινίου, από 35η έως 45η χ/θ ‘’Αραποκέφαλα’’ Επ. Ο. Καρπενησίου – Χιονοδρομικού Κέντρου, από 1η έως 15η χ/θ. 

Επ. Ο.  Καρπενησίου – Στενώματος, από 2η έως 15η χ/θ. 

Επ. Ο.  Καρπενησίου – Φιδακίων, από 3η έως 25η χ/θ. 

Π.Ε.Ο. Καρπενησίου – Λαμίας, από 8η  έως 12η  χ/θ   ‘’Ράχη Τυμφρηστού’’. 

Επ. Ο.  Καρπενησίου-Κερασοχωρίου, από 35η έως 38η χ/θ. 

Δ.Α. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου, από 20η  έως 64,700  χ/θ  (Από ώρα 23:30  της 13-02-2021) Αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε. , από 121,250 χ/θ έως 181,000 χ/θ και στα δύο ρεύματα.  

Δ.Α. ΦΩΚΙΔΑΣ

Παλαιά Εθνική Οδός Αντιρρίου – Λιδορικίου, από 25η χ/θ έως 42 χ/θ (Από ώρα 10:00 της 14-02-2021)

Επαρχιακή οδός  Τειχίου – Περιθιώτισσας (Από ώρα 10:00 της 14-02-2021) 

Επαρχιακή οδός  Γραβιάς – Καλοσκοπής – Πύρας – Μαυρολιθαρίου – Καστριώτισσας (Από ώρα 10:00 της 14-022021) 

Επαρχιακή οδός  Καλοσκοπής – Πανουργιά – Στρόμης (Από ώρα 10:00 της 14-02-2021) 

Επαρχιακή οδός  Γραβιάς – Καστελλίων – Οινοχωρίου (Από ώρα 10:00 της 14-02-2021)

Επαρχιακή οδός  Λιλαίας –  Δόκανου (Από ώρα 10:00 της 14-02-2021)

Επαρχιακή οδός  Πολύδροσου – Άνω Πολύδροσου – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού (Από ώρα 09:00 της 14-

02-2021)

Επαρχιακή οδός  Πολύδροσου – Επτάλοφου – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού(Από ώρα 10:00 της 14-022021)

Επαρχιακή οδός  Κροκυλείου – Αρτοτίνας  (Από ώρα 10:00 της 14-02-2021)

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Δ.Α. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Επ. Ο.  Κιάτου- Γκούρας  από το 10ο  Χ/Μ  έως Γκούρα.

Επ. Ο.  Γκούρας- Λυκούρια από το 1ο  έως το 18ο  Χ/Μ

Επ. Ο.  Γκούρας- Δερβενίου από  1ο  έως το 19ο  Χ/Μ

Επ. Ο.  Γκούρας- Λεβιδίου από 1ο  το  20ο  Χ/Μ

Επ. Ο. Ξυλοκάστρου – Τρικάλων – Ζήρειας από το 17,9ο  έως το 35ο Χ/Μ 

Επ. Ο. Τρικάλων – Καρυάς από το 1ο χλμ και άνω καθώς και των παρακείμενων οδών που οδηγούν σε τοπικά διαμερίσματα.       

Επ. Ο. Δερβενίου- Γκούρας από το 5ο χλμ και άνω καθώς και των παρακείμενων οδών που οδηγούν σε τοπικά διαμερίσματα.       

Επ. Οδού Λυγιάς -Πύργου από το 8ο χλμ και άνω καθώς και των παρακείμενων οδών που οδηγούν σε τοπικά διαμερίσματα.    

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Δ.Α. ΛΕΣΒΟΥ

Επαρχιακές Οδούς  Κορνός – Σαρδές – Κατάλακος και Δάφνη.

Επαρχιακές Οδούς Αγ. Ιγνατίου (Μονή Λειμώνος) προς Βατούσα και Σιγρίου (Μονή Υψηλού).

Δ.Α. ΧΙΟΥ

Επαρχιακή οδό Χίου – Βολισσού  (από το 12ο χιλ. «Αίπος» έως 20ο χιλ. «Πύτιο») ελαφρά χιονόπτωση..

Επαρχιακή οδό Χίου – Αυγωνύμων (από το 8ο χιλ. «Άγιο Μάρκο» έως 14ο χιλ. «Προβατά») ελαφρά χιονόπτωση. 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις