Ελλάδα

Καιρός: Προειδοποίηση από την ΕΛΑΣ για την επικείμενη κακοκαιρία – «Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί»

«Να είστε εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες»

Από αύριο Δευτέρα (23.12.2024) ο καιρός θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση με χαμηλές θερμοκρασίες, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους και η ΕΛ.ΑΣ. συστήνει στους πολίτες να είναι ιδιαίοτερα προσεκτικοί.

Με αφορμή την επικείμενη επιδείνωση του καιρού, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξέδωσε ανακοίνωση όπου προειδοποιεί τους πολίτες και ιδιαίτερα τους οδηγούς, οι οποίοι διαμένουν ή πρόκειται να κινηθούν σε περιοχές της επικράτειας όπου αναμένεται να επεκταθούν/ενταθούν τα καιρικά φαινόμενα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Παράλληλα, καλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων και σε κάθε περίπτωση να ενημερώνονται για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Σε κάθε περίπτωση υπενθυμίζεται ότι, επικαιροποιημένη ενημέρωση σχετικά με διακοπές κυκλοφορίας καθώς και χρήσιμες συμβουλές για την οδική ασφάλεια, λόγω κακοκαιρίας και έντονων καιρικών φαινομένων, είναι διαθέσιμες σε ειδικό banner στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.astynomia.gr).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Έντονα φαινόμενα σε Αττική και Θεσσαλονίκη – Καταιγίδες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 14 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τους εκδρομείς των Χριστουγέννων: Τα μπλόκα, οι εκτροπές και οι ουρές χιλιομέτρων - Νέες εικόνες από drone
Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία οδηγού που ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το πρωί από το Ηράκλειο Αττικής με προορισμό την Καβάλα και στις 16.30 το απόγευμα ήταν ακόμα πριν την Λαμία
Μπλόκα αγροτών: Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τους εκδρομείς των Χριστουγέννων – Οι εκτροπές και οι ουρές χιλιομέτρων
Ανανεώθηκε πριν 4 λεπτά
104