Ελλάδα

Καιρός: Προβλήματα στα δρομολόγια πλοίων – Ποια ακυρώθηκαν

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στα δρομολόγια των πλοίων, λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, που σύμφωνα με την ΕΜΥ φθάνουν κατά τόπους στα πελάγη τα 8 και πιθανώς στο Αιγαίο πρόσκαιρα τα 9 μποφόρ.

Συγκεκριμένα, στις 7:00 δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο του καταμαράν «super jet» για Σίφνο, Μήλο, Φολέγανδρο, Θήρα, Αμοργό, Κουφονήσι, Νάξο και Μύκονο, ενώ στις 16:00 δεν θα εκτελεστεί και το δρομολόγιο του SPEEDRUNNER ΙΙΙ προς Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Πειραιά.

Τα περισσότερα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού εκτελούνται μόνο με πλοία συμβατικού τύπου, ενώ κλειστή είναι η γραμμή Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα. Επίσης, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια στη γραμμή Καβάλας-Πρίνου.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων που μπορεί να προκύψουν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καρέ καρέ η δράση του διαρρήκτη που προσπάθησε να «μπουκάρει» σε σπίτι στον Νέο Βουτζά και «πρωταγωνίστησε» στην τρελή καταδίωξη στην Αττική Οδό
Ο άνδρας προσπάθησε να διαρρήξει σπίτι στον Νέο Βουτζά αλλά έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, με αποτέλεσμα να τον καταδιώξουν περιπολικά στην Αττική Οδό
Η στιγμή που ο διαρρήκτης, ο οποίος προκάλεσε την καταδίωξη στην Αττική Οδό, μπαίνει σε σπίτι στον Νέο Βουτζά 10