Ελλάδα

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας 18 βαθμών στη Θεσσαλονίκη – Οι αυτοκινητόδρομοι της χώρας που θα παγώσουν

Ούτε έναν, ούτε δύο αλλά 18 βαθμών πτώση κατέγραψε η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη, όπου ο καιρός έδειξε απότομα τα «δόντια» του…

Σύμφωνα με τα όσα γράφει για τον καιρό ο Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του «18 ολόκληρους βαθμούς πτώση σε κάτι λιγότερο από ένα 24ωρο παρουσίασε η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη».

Η ανάρτηση συνοδεύεται από τον σχετικό πίνακα του μετεωρολογικού σταθμού Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης:

Και μπορεί η Θεσσαλονίκη να δέχθηκε τη μεγάλη… «ψυχρολουσία» ωστόσο δεν είναι η μοναδική περιοχή, που υποδέχεται -έστω και καθυστερημένα- τη βαρυχειμωνιά.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Τσατραφύλλιας μάλιστα, οι χιονοπτώσεις μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στους αυτοκινητοδρόμους Λαμία-Εύζωνοι, Ιωάννινα -Κήποι, Λαμία-Καλλιθέα, Θεσσαλονίκη-Μουδανιά, Λαγκάδα -Προμαχώνας, Κοζάνη-Φλώρινα, Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή.

Επίσης, προβλήματα θα δημιουργηθούν και στο ορεινό και ημιορεινό επαρχιακό δίκτυο της κεντρικής και βόρειας Ελλάδος καθώς και στο ορεινό της Πελοποννήσου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ολόκληρο οπλοστάσιο με μαχαίρια, τσεκούρια και σπαθιά στο σπίτι του 43χρονου συλληφθέντα για τη δολοφονία του 59χρονου στη Λαμία
Εκτός από το μαχαίρι που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος, εντοπίστηκαν -μεταξύ άλλων- συνολικά 76 μαχαίρια, σπαθιά και ξιφίδια στο σπίτι του 43χρονου
Κατασχεθέντα από την αστυνομία στη Λαμία 15