Ελλάδα

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Νοτιάδες με σκόνη και βοριάδες με κρύο φέρνει ο Απρίλιος

Ο Μάρτιος δικαιολογεί και φέτος το παρατσούκλι «γδάρτης». Αλλά και ο Απρίλιος που πλησιάζει δεν θα αρχίσει με τις καλύτερες διαθέσεις. Για τον καιρό που θα κάνει τις πρώτες πέντε ημέρες του άλλου μήνα, μας ενημερώνει ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.

Για τον καιρό, λοιπόν, του πρώτου πενθήμερου του Απριλίου ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει τοπικές βροχές αλλά και χιόνια. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, καθοριστικό ρόλο για το πού και ποια φαινόμενα θα εκδηλωθούν, θα «παίξουν» οι άνεμοι.

Περισσότερες λεπτομέρειες παραθέτει ο Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτηση στο Facebook:

Mεγάλο το καιρικό ενδιαφέρον για το πρώτο πενθήμερο του Απρίλη με μια πολύ πιθανή εντυπωσιακή αλλά και αμφίρροπη αναμέτρηση μεταξύ σκονο-νοτιάδων και ψυχρο-βοριάδων ακριβώς πάνω από την Ελλάδα, η οποία και θα καθορίσει και το ποιες περιοχές θα βγουν περισσότερο κερδισμένες στην μοιρασιά αξιόλογων βροχοπτώσεων ή γιατί όχι ακόμα και… χιονοπτώσεων σε συγκεκριμένα όμως υψόμετρα!

Η εκτίμηση όμως της έντασης των προαναφερθέντων φαινομένων καθώς και των ανέμων θα γίνει τις επόμενες ημέρες, με την ακριβή διαδρομή της ατμοσφαιρικής διαταραχής που φαίνεται οτι θα επηρεάσει την περιοχή μας κυρίως από τις 3 του Απρίλη».

 

Η πρόγνωση του καιρού των επόμενων ημερών αναλυτικά:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε εξέλιξη έρευνα για τον θάνατο δύο κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού - Απαντήσεις θα δώσουν η νεκροψία και οι τοξικολογικές εξετάσεις
«Οι δύο κρατούμενοι συμμετείχαν από τις αρχές Μαρτίου σε θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης που υλοποιείται στο Κατάστημα σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Πρόληψης και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων»
Φυλακές Κορυδαλλού
«Συμπεριφορές και κρατική αναλγησία την οδήγησαν στο εγκεφαλικό» λέει ο σύντροφος της καθηγήτριας Σοφίας Χρηστίδου
«Αυτό ήταν η χαριστική βολή, χτύπησαν πρώτα τα περιστατικά που την στεναχωρούσαν, επί πέντε μήνες και αντί να πάει στην επιτροπή, πήγε στα επείγοντα» λέει ο θείος της 57χρονης καθηγήτριας
Η καθηγήτρια Αγγλικών Σοφία Χρηστίδου που πέθανε από εγκεφαλικό
Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από ανήλικους στα Ιωάννινα - «Πήγε βόλτα και κινδύνευσε να χάσει την όρασή του» λέει η μητέρα του
Πριν από μερικούς μήνες ο 16χρονος που υπέστη ρήξη του δακρυικού σωληναρίου, είχε και πάλι δεχθεί επίθεση από έναν άλλον συνομήλικό του που στο παρελθόν είχε σχέση με το κορίτσι του
16χρονος στα Γιάννενα