Ελλάδα

Καιρός σήμερα: Ξεκίνημα της εβδομάδας «30άρια» αλλά και βροχές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Γενικά αίθριος και θερμός θα είναι ο καιρός σήμερα, μέχρι το μεσημέρι, και από εκεί και πέρα θα σημειωθούν βροχές σε πολλές περιοχές.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανώς στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου και της κεντρικής Στερεάς, μεμονωμένες καταιγίδες.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς ενώ στα νότια και το ανατολικό Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά από 12 έως 28 με 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 29 με 30 και στις νησιωτικές περιοχές από 16 έως 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα δυτικά και βόρεια.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ανησυχία για το τοξικό νέφος που «πνίγει» τη Θεσσαλονίκη – Βίντεο με την προσομοίωση μεταφοράς του καπνού
Από καρκινογόνα σωματίδια και ενώσεις που προκαλούν ερεθισμούς σε λαιμό και μάτια αποτελείται το τοξικό νέφος - «Καμπανάκι» από τον Δημοσθένη Σαρηγιάννη για τις ευπαθείς ομάδες και για τους κατοίκους που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
7
Οι παλιές ταυτότητες παύουν να ισχύουν από τις 3 Αυγούστου για ταξίδια στο εξωτερικό - Έχουν αυξηθεί τα διαθέσιμα ραντεβού για τις νέες
«Μπορεί να πάει κανείς σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας και να εκδώσει την ταυτότητά του με μια πολύ πιο γρήγορη διαδικασία» ανέφερε ο ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων
Ταυτότητες: Οι παλιές παύουν να ισχύουν από τις 3 Αυγούστου για ταξίδια στο εξωτερικό, έχουν αυξηθεί τα διαθέσιμα ραντεβού για τις νέες
16