Ελλάδα

Καιρός σήμερα: Βελτίωση σε όλη τη χώρα – Θα αγγίξει τους 20 βαθμούς η θερμοκρασία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βελτιώνεται ο καιρός σήμερα Πέμπτη (30.03.2023) σε όλη τη χώρα με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 20 βαθμούς. 

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4, στα νότια 4 με 6 και πρόσκαιρα στην περιοχή του Καστελλόριζου έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά και τη νησιωτική χώρα τους 15 με 17 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά θα σημειωθεί τοπικά παγετός.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νότιους νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Σχεδόν αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 00 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη και στη Θράκη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα στα ανατολικά σε νοτιοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 19 και κατά τόπους 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά στην περιοχή του Καστελλόριζου έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πώς η έξαρση του ιού του Δυτικού Νείλου στην Αττική μπορεί να σχετίζεται με την κακοκαιρία Daniel, εξηγεί ο Γκίκας Μαγιορκίνης
Αυτό που εξετάζουμε είναι «ο τυφώνας Daniel το 2023 να μετατόπισε κάποια μολυσμένα πτηνά στην Αττική γιατί τα κουνούπια μολύνονται με τον ιό του Δυτικού Νείλου από πτηνά»
Κουνούπι
Φωτιά στη Χαλκιδική: Το «ευχαριστώ» του προέδρου Ιατρικού Συλλόγου σε εθελοντές και πυροσβέστες – «Ευτυχώς δεν χάθηκε ανθρώπινη ζωή»
«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όσους άνοιξαν ένα σπίτι, πρόσφεραν νερό, ένα χέρι βοήθειας ή απλώς στάθηκαν δίπλα σε έναν άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή φοβόταν»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του προαστιακού Πάτρας – Άγιος Ανδρέας: Είχε διακοπεί λόγω οχήματος πάνω στις γραμμές
Η Hellenic Train επισημαίνει ότι, εξαιτίας του περιστατικού, αναμένονται καθυστερήσεις, ενώ δεν αποκλείονται και τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των δρομολογίων έως ότου απομακρυνθεί το όχημα
Προαστιακός Πάτρα
Ανανεώθηκε πριν 21 λεπτά
Φλέβες: Το άγνωστο νησί απέναντι από τη Βουλιαγμένη που βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο
Δύο ναυτικά περιστατικά σε λίγες εβδομάδες έφεραν τις Φλέβες στην επικαιρότητα - Η ιστορία, τα ναυάγια και η ιδιαίτερη ταυτότητα της νησίδας που βρίσκεται απέναντι από τη Βουλιαγμένη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΕ-ΜΠΕ