Ελλάδα

Καιρός: Συνεχίζεται ο «χειμώνας» – Έπιασε -2,7 η θερμοκρασία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο καιρός θύμισε και πάλι… χειμώνα σήμερα το πρωί σε πολλές περιοχές της χώρας, αφού η θερμοκρασία έπεσε κάτω από το 0 και δημιουργήθηκε παγετός.

Σύμφωνα με το meteo.gr, η χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία σήμερα καταγράφηκε στη Βλάστη Κοζάνης με -2,7 βαθμούς Κελσίου.

Οι επόμενες χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες κατά τις πρωινές ώρες της Μεγάλης Τετάρτης σημειώθηκαν σε Φαράγγι Μοιρών Φλώρινας (-1,2), Τέροβο Ιωαννίνων (-1,2), Λιβάδι Παρνασσού (-1,2) και Βουτύρο Καρπενησίου (-1,2 βαθμοί).

thermokrasies

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πτυχίο αγγλικών κατ’ οίκον σε τρεις μέρες με 1500 ευρώ»: Ευρωπαϊκή παρέμβαση για τη γλωσσομάθεια στην Ελλάδα
Η Ένωση Εξεταστών Γλωσσών στην Ευρώπη ζητά να ελεγχθεί η αξιοπιστία των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας στην Ελλάδα - Υπόσχονται πτυχία αγγλικών σε 3 μέρες - Άμεσους ελέγχους ζητά ο ΑΣΕΠ
Σχολείο