Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καιρός Θεσσαλονίκη – Αθήνα: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας

καιρός Θεσσαλονίκη

Αλλάζει για τα καλά ο καιρός… Σε φθινοπωρινό κλίμα αρχίζει να μπαίνει για τα καλά η χώρα, αφού οι βροχές έχουν κάνει την… εμφάνισή τους.

Ο καιρός έβαλε τα… φθινοπωρινά του. αυτό το “τέμπο” θα κυμανθεί ο καιρός και σήμερα (09.09.2017), αλλά και αύριο, με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή υποχώρηση. Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στην Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Στην Θράκη γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στη Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις αρχικά στα Δυτικά και τα Βόρεια. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι στα ανατολικά νότιοι μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Νότιοι Νοτιοδυτικοί μέχρι 4 και βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Αίθριος. Παρωδικές νεφώσεις από το απόγευμα στα Βόρεια. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 29 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη με 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική: 
Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι και πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα 5. Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για την Κυριακή: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες μετά το μεσημέρι κυρίως στα νότια τμήματα και αυξημένη υγρασία τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα νότια, μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Καιρός Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: “Δυστυχώς επαληθεύτηκαν αυτά που σας έλεγα από εχθές και έτσι σήμερα, οι περιοχές του Βορείου Ιονίου και της Ηπείρου, “χτυπήθηκαν” από ισχυρές καταιγίδες συνοδεία ισχυρών ανέμων κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των φαινομένων.”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις