Ελλάδα

Καιρός: Θυελλώδεις άνεμοι – Ποιά δρομολόγια πλοίων δεν γίνονται

Μικροπροβλήματα έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες περιοχές στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν κατά τόπους και φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ.

Στις 7 το πρωί δεν εκτελέστηκε από το λιμάνι του Πειραιά, το προγραμματισμένο δρομολόγιο του ταχύπλοου επιβατηγού sea jet 2 για Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Θήρα.

Κλειστό είναι το πορθμείο Ρίου-Αντιρρίου ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια σε όλες τις τοπικές γραμμές φέρι, Λιμένας Θάσου – Κεραμωτή και Πρίνος – Καβάλα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
O Γιώργος Μπότας κατέθεσε μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων – «Να τελειώσει ο πόλεμος λάσπης που έχω δεχτεί»
«Υπήρξε μια μικρή έλλειψη δικαιολογητικών. Τα χωράφια είναι πραγματικά και καλλιεργούνται» λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής του οποίου έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ 19
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια»
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου προανήγγειλε ότι από τα μέσα Ιανουαρίου το σύστημα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, ώστε να βεβαιώνονται κλήσεις
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια» 10