Ελλάδα

Καιρός: Τριήμερο «αστάθειας» έως το Σάββατο και «φινάλε» του Αυγούστου με βροχές

Ο Θοδωρής Κολυδάς έκανε μία νέα ανάρτηση σήμερα Τρίτη (27.08.2024) αναφορικά με την αστάθεια του καιρού που θα σημειωθεί τις επόμενες μέρες, μιλώντας για την πιθανότητα βροχοπτώσεων.

Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι «προσαρμογές» του καιρού, ανέφερε ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, ο οποίος σε ανάρτησή του στο «X» με την πρόγνωση του επόμενου διαστήματος μιλά για «αστάθεια» με βροχοπτώσεις που θα διαρκέσει από την Πέμπτη έως το Σάββατο 30 Αυγούστου.

Σττην ανάρτησή του, ο Θοδωρής Κολυδάς έγραψε: 

«Περιορισμένη σήμερα και αύριο Τετάρτη η αστάθεια στα ηπειρωτικά , ενώ από την Πέμπτη και μετά τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και δεν αποκλείεται τοπικά να είναι έντονα.

Η αστάθεια θα κρατήσει μέχρι και το Σάββατο και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κοντά στα κανονικά για την εποχή.

Οι άνεμοι θα είναι γενικά εξασθενημένοι στα πελάγη με μέγιστη ένταση ως την Κυριακή τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο».

Ο γνωστός μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς στις 25 Αυγούστου έκανε λόγο για τριήμερο έντονων φαινομένων, κυρίως στα Ηπειρωτικά, το οποίο θα ξεκινήσει από αύριο Πέμπτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εκρηκτικό κοκτέιλ με 40αρια και θυελλώδεις ανέμους έως 8 μποφόρ - Αυξημένος ο κίνδυνος πυρκαγιάς και την Κυριακή
«Πορτοκαλί» συναγερμό έχει σημάνει η Πολιτική Προστασία για τους ισχυρούς ανέμους των 8 μποφόρ που θα πνέουν τις επόμενες μέρες - Επιστρέφουν οι υψηλές θερμοκρασίες με τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 40 βαθμούς Κελσίου
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Μαγευτικές εικόνες από την Πανσέληνο του Αυγούστου - Το φεγγάρι του «Οξύρρυγχου» έλουσε με φως όλη τη χώρα
Η πανσέληνος του «Οξύρρυγχου» χαρακτηρίζεται και ως «υπερπανσέληνος», αφού το φεγγάρι είναι έως και 14% μεγαλύτερο και 30% φωτεινότερο, προσφέροντας το αυτό μοναδικό θέαμα
Η Πανσέληνος του Αυγούστου στο Σούνιο