Ελλάδα

Καιρός: Χιόνια στην Αθήνα (video)

Τι κι αν είναι 25η Μαρτίου και θεωρητικά η άνοιξη προχωρά, ο καιρός σήμερα θυμίζει πολύ περισσότερο τον χειμώνα, αφού ρίχνει χιόνι στην Αθήνα.

Και δε μιλάμε μόνο για προάστια, αλλά και για το κέντρο! Χιόνι πέφτει και στα δυτικά προάστια και στα βόρεια.

Δείτε τις εικόνες που έστειλαν αναγνώστες του newsit.gr

Υπενθυμίζεται πως η θερμοκρασία σήμερα έπεσε κοντά στους -10 βαθμούς Κελσίου σε κάποιες περιοχές, και συγκεκριμένα στη Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του δικτύου των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr οι χαμηλότερες θερμοκρασίες καταγράφηκαν στη Βλάστη Κοζάνης, όπου το θερμόμετρο έπεσε στους -9,8 βαθμούς Κελσίου, στο Βαρικό Φλώρινας (-9,3), στο Νευροκόπι (-7,8), στο Περτούλι Τρικάλων (-7,3) και στον ‘Αγιο Δημήτριο Ολύμπου (-7,1 βαθμοί).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το φουσκωτό που μετέφερε τους 39 μετανάστες στη Χίο και συγκρούστηκε με το σκάφος του λιμενικού
Στο Σχιστό οι 15 σοροί των μεταναστών – Στο κέντρικο κράτησης της Χίου θα μεταφερθούν όσοι μετανάστες πάρουν εξιτήριο – Στον εισαγγελέα σήμερα ξανά ο Μαροκινός διακινητής
Χίος: Το φουσκωτό που μετέφερε τους 39 μετανάστες και συγκρούστηκε με το σκάφος του λιμενικού
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
Η Μεσσηνία δοκιμάζεται από την κακοκαιρία: Πλημμύρες, ζημιές και κλειστοί δρόμοι
Η Κυπαρισσία βρέθηκε στο επίκεντρο των προβλημάτων από την κακοκαιρία, ενώ σημαντικές καταστροφές καταγράφηκαν σε καλλιέργειες και αγροτικές εκτάσεις σε ολόκληρο τον νομό Μεσσηνίας
Πλημμύρες στη Μεσσηνία