Ελλάδα

Καιρός Χριστουγέννων: Πάγος το πρωί και το βράδυ, άνοιξη το μεσημέρι!

Τσουχτερό κρύο το πρωί και αργά το βράδυ και ζέστη το μεσημέρι επιφυλάσσει ο καιρός τα φετεινά Χριστούγεννα. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη στα ηπειρωτικά και οι άνεμοι θα είναι βορείάδες.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και μετά το μεσημέρι βόρειοι 3 με 4 και βαθμιαία ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 καιι βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα ανατολικά και νότια θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας και λίγα χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώσεη, κυρίως στα ανατολικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ελεύθεροι με υψηλές εγγυήσεις οι πρώτοι πέντε κατηγορούμενοι για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ - Απολογήθηκαν μητέρα και πεθερά του Μύρωνα Χιλετζάκη
Τελευταίοι απολογούνται την Πέμπτη ο Μύρωνας Χιλετζάκης, φερόμενος ως εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης και ο Γιώργος Λαμπράκης, Πρόεδρος Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών του Ηρακλείου και κουμπάρος του Νίκου Ανδρουλάκη
Κύκλωμα με παράνομες επιδοτήσεις
«Ούτε τα μισά δεν ισχύουν» λέει η 55χρονη που φέρεται να βίαζε τον γιο της οικιακής της βοηθού στην Θεσσαλονίκη
«Μας φιλοξενούσε, δεν έδινα χρήματα εγώ στο σπίτι, μας βοηθούσε - Δεν είχα καταλάβει καθόλου τι γίνεται, έπαιζε θέατρο, το παιδί μου μάλλον δεν άντεξε» λέει η μητέρα του 18χρονου θύματος
I have a trouble,Boy sitting on floor