Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel – Αργολίδα: Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων σε πολλές περιοχές, μεγάλες ποσότητες νερού

Σκηνικό αποκάλυψης έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία Daniel που σαρώνει και σήμερα (6.9.2023) τη χώρα με ισχυρά φαινόμενα που έχουν προκαλέσει σοβαρές καταστροφές σε Μαγνησία, Λάρισα και Σκιάθο.

Το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel από τη χώρα μας έχει προκαλέσει πολλές καταστροφές, ενώ οι σφοδρές βροχοπτώσεις αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι το πρωί της Πέμπτης.

Μεγάλες ποσότητες νερού έπεσαν και πέφτουν στην ευρύτερη περιοχή της παραλιακής Αργολίδας. Το ίδιο ισχύει για την παραλιακή Κορινθία, αλλά και την νότια Κυνουρία Αρκαδίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, μέχρι νωρίς το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της Επιδαύρου, είχαν γίνει 10 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, κοπές δένδρων και για απομακρύνσεις ατόμων σε ασφαλή μέρη.

Στο Κρανίδι της Ερμιονίδας, έγιναν 25 κλήσεις. Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 15 αντλήσεις νερών, ενώ έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία 2 άτομα. Πολύ βροχή έπεσε και πέφτε σε Σπέτσες, Πόρτο Χέλι. Στις Σπέτσες, έγιναν 12 κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ έχουν ήδη γίνει 8 αντλήσεις υδάτων.

Παράλληλα έχουν γίνει προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε διάφορες περιοχές της Αργολίδας, με αφορμή τις βροχοπτώσεις και τον κίνδυνο των πλημμυρικών φαινομένων.

Πιο συγκεκριμένα, έχει κοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε μέρος του δρόμου Τραχιά – Καρατζάς Αργολίδας, αλλά και στην είσοδο του Κρανιδίου (δρόμος Λυγουριό – Κρανίδι).

Επίσης, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Παλαιάς Επιδαύρου – Μεθάνων, αλλά και σε δρόμο της Νέας Επιδαύρου (πλησίον ποταμού), ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη 45χρονος που πυροβόλησε τέσσερις ανήλικους στο Αίγιο - «Ο γιος μου έχει 15 σκάγια στο πόδι» λέει ο πατέρας του ενός
«Ο δικός μου γιος θα μπει αύριο για χειρουργείο. Δεν κατάλαβαν τι έχει γίνει καθόλου», είπε ο πατέρας του 15χρονου θύματος που δέχτηκε πυρά από την καραμπίνα του 45χρονου
Περιπολικό
Λύκος επιτέθηκε σε παρέα περιπατητών ανάμεσα σε Κρυονέρι και Βασιλικά Κτήματα Τατοΐου
Ο δήμος Αχαρνών συστήνει προσοχή στους εκδρομείς να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλείας, να μην τρέχουν σε περίπτωση συνάντησης με το ζώο αλλά να προσπαθούν να το απωθήσουν με έντονες φωνές και θόρυβο
Λύκος
Καρυστιανού για τις εκταφές των σορών των θυμάτων των Τεμπών: «Απόλυτη ύβρις, κανείς δεν θα ακουμπήσει τον τάφο των παιδιών»
«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άρειος Πάγος παρεμβαίνει για να "στηρίξει" ανακριτές και εισαγγελείς, που έχουν επιστρατευθεί για τη συγκάλυψη της αλήθειας για το έγκλημα των Τεμπών» γράφει η Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού 39