Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κακοκαιρία Daniel – Φθιώτιδα: Χείμαρρος ξεχύθηκε σε δρόμους και παρέσυρε αυτοκίνητα

Κακοκαιρία Daniel – Φθιώτιδα: Χείμαρρος ξεχύθηκε σε δρόμους και παρέσυρε αυτοκίνητα

Η κακοκαιρία Daniel έχει φέρει προβλήματα και στη Φθιώτιδα. Ορμητικός χείμαρρος παρέσυρε αυτοκίνητα στο δρόμο προς Γλύφα, με έναν οδηγό να εγκλωβίζεται…

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα τα ξημερώματα στο δρόμο προς Γλύφα στη Φθιώτιδα, στο ύψος εργοστασίου, όταν από την ισχυρή βροχόπτωση όλη τη νύχτα ο χείμαρρος ξεχύθηκε στην περιοχή και άρχισε να παρασύρει αυτοκίνητα. Η κακοκαιρία στην περιοχή μαίνεται και οι κάτοικοι καλούνται να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, σε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι.

«Ήταν λίγο πριν τις 06:00 το πρωί όταν έσπασε το ποτάμι και πλημμύρισαν τα πάντα. Τα ορμητικά νερά πέρασαν το δρόμο και μπήκαν μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του εργοστασίου παρασύροντας αυτοκίνητα των εργαζομένων της νυχτερινής βάρδιας. Ευτυχώς δεν κινδύνεψαν οι εργαζόμενοι», είπε κάτοικος της περιοχής στο lamiareport.gr.

Από καθαρή τύχη δεν παρασύρθηκε διερχόμενο αυτοκίνητο στο δρόμο, ενώ καποιος οδηγός που προφανώς επιχείρησε να περάσει εγκλωβίστηκε και ακινητοποιήθηκε με το όχημά του μέσα στα νερά, χωρίς ευτυχώς να παρασυρθεί.

Στο σημείο βρίσκεται και η 7η ΕΜΑΚ, με πυροσβέστες από το Κλιμάκιο της Στυλίδας, ενώ οι Αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας διέκοψαν για μια ώρα περίπου την κυκλοφορία μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα. Δείτε τις εικόνες από το σημείο…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις