Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Η στιγμή που σπίτι στον Παλαμά Καρδίτσας καταρρέει

Ακόμα ένα συγκλονιστικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στον Παλαμά Καρδίτσας, όπου το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel ήταν καταστροφικό, οι κάτοικοι είδαν τα σπίτια τους να θάβονται σε τόνους λάσπης και νερού.

Κάτοικος του χωριού της Καρδίτσας που και ο ίδιος βρισκόταν στα κεραμίδια του σπιτιού του μετά τις πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel, κατέγραψε τη στιγμή που γειτονικό σπίτι καταρρέει.

Στο βίντεο φαίνεται το νερό να έχει φτάσει μέχρι τα κεραμίδια, όταν ξαφνικά ένα σύννεφο κόκκινης σκόνης σηκώνεται και το σπίτι – που διακρίνεται στο βάθος – αρχίζει να χάνεται από το πλάνο.

Σημειώνεται πως εκατοντάδες κάτοικοι της Καρδίτσας και Τρίκαλα παραμένουν εγκλωβισμένοι, καθώς ο όγκος του νερού είναι πρωτοφανής, ενώ δρόμοι έχουν καταστραφεί από καθιζήσεις και κατολισθήσεις. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τοποθετούνται απινιδωτές στους σταθμούς του Μετρό – Ξεκινά πρόγραμμα και για τα ταξί
Οι απινιδωτές θα συνδέονται με κεντρικό τεχνικό σύστημα άμεσης βοήθειας, το οποίο θα παρέχει οδηγίες εξ αποστάσεως για τη διαχείριση του περιστατικού και θα ειδοποιεί αν απαιτείται η συνδρομή άλλης μορφής βοήθειας
Απινιδωτές 9