Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Τρίτη μέρα χωρίς νερό ο Βόλος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν έχει προηγούμενο η κατάσταση στον Βόλο με την πόλη να είναι θαμμένη στη λάσπη από την κακοκαιρία Daniel, ενώ για τρίτη μέρα οι κάτοικοι δεν έχουν νερό. 

Η κακοκαιρία Daniel διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά της… Δρόμοι καταστράφηκαν, έγιναν κατολισθήσεις, νοικοκυριά είναι για μέρες χωρίς ρεύμα αλλά η μεγαλύτερη δυσκολία έρχεται από τις ζημιές στο δίκτυο υδροδότησης που έχει διαλυθεί.

Οι αρχές του Βόλου απευθύνουν έκκληση για βοήθεια, ενώ για τρίτη ημέρα είναι κομμένο και το ρεύμα σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του Βόλου. Δεν υπάρχει ίντερνετ, ούτε κάποιος τρόπος επικοινωνίας. Η απαγόρευση κυκλοφορίας ίσχυε μέχρι τις 13.00, ενώ οι περισσότεροι καταστηματάρχες δεν άνοιξαν τις επιχειρήσεις τους.

Στο Πήλιο όλα τα χωριά είναι αποκλεισμένα, ενώ σε εξέλιξη είναι επιχείρηση αποκατάστασης της γέφυρας στον δρόμο προς το νότιο Πήλιο από τον στρατό.

Τραγική είναι η κατάσταση στη Ζαγορά, όπου, πέρα από τις υποδομές, καταστράφηκαν όλες οι καλλιέργειες. Όπως λένε οι κάτοικοι, δεν έχει μείνει μήλο πάνω στα δέντρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Να δικαστεί για κακούργημα από ανώτερο δικαστήριο ο Δημήτρης Μελάς και μια πρώην διευθύντρια ελέγχων αποφάσισε το δικαστήριο
«Προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις τέλεσης πράξεων κακουργηματικού χαρακτήρα, με τη συνολική βλάβη να υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ και γι' αυτό παραπέμπει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων»
ΟΠΕΚΕΠΕ
Η τελετή – υπερπαραγωγή για τα 250 χρόνια από την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ: Η οικοδέσποινα Κίμπερλι Γκιλφόιλ, οι λαμπεροί καλεσμένοι και τα F-35
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έκανε μία δημόσια ομιλία και αναφέρθηκε στους διαχρονικούς ιστορικούς, πολιτισμικούς και κοινωνικούς δεσμούς ανάμεσα στις δύο χώρες
Η Κίμπερλι Γκλιφόιλ και ο Άδωνις Γεωργιάδης
Ο Παναγιώτης Νέστορας πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο: Η απώλεια της γυναίκας μου να είναι η τελευταία από άνανδρα χτυπήματα
Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Νέστορα, η κηδεία της συζύγου του Βάγιας θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη αμέσως μόλις πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο η κόρη τους Αφροδίτη
Ο Παναγιώτης Νέστορας 11