Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Κακοκαιρία Daniel: Ζημιές σε Επίδαυρο και Ερμιονίδα – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Κακοκαιρία Daniel: Ζημιές σε Επίδαυρο και Ερμιονίδα – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Προβλήματα σε περιοχές των δήμων Επιδαύρου και Ερμιονίδας προκάλεσε σήμερα (6.9.2023) η κακοκαιρία Daniel, η οποία έπληξε την Αργολίδα.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Γιάννης Μαντζούνης, «το κύμα κακοκαιρίας ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες και έπληξε τους δήμους Ερμιονίδας και Επιδαύρου».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, «στο δήμο Επιδαύρου, χείμαρρος πέρασε την εθνική οδό, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε σπίτια και καταστήματα στην περιοχή της Νέας Επιδαύρου, αλλά και στο λιμάνι».

Όσον αφορά τον δήμο Ερμιονίδας, προκλήθηκαν, σύμφωνα με τον κ. Μαντζούνη, «εισροές υδάτων στην επαρχιακή οδό που ενώνει το Κρανίδι με το Πόρτο Χέλι, αλλά και στην είσοδο του Κρανιδίου».

Όπως πρόσθεσε, «μηχανήματα της περιφέρειας Πελοποννήσου, των δύο δήμων, αλλά και ιδιωτών, αποκατέστησαν τα προβλήματα, με αποτέλεσμα όλοι οι δρόμοι να είναι ανοικτοί».

Επίσης, όπως ανέφερε, «λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για πιθανό νέο κύμα κακοκαιρίας, που ενδέχεται να πλήξει μέχρι τις απογευματινές ώρες περιοχές των δήμων Ναυπλιέων και Άργους – Μυκηνών, υπάρχει ετοιμότητα, ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα τα όποια προβλήματα μπορεί να προκληθούν».

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Διακόπηκε, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών στην Αργολίδα, η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Παλαιάς Επιδαύρου – Μεθάνων, από το 5,8 χιλιόμετρο, έως το 8,5 χιλιόμετρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται μέσω της επαρχιακής οδού Παλαιάς Επιδαύρου – Κολιάκι – Τραχεία, προς Φανάρι Τροιζηνίας.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις