Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κακοκαιρία «Ελπίς» – ΔΕΔΔΗΕ: Αυτές οι περιοχές παραμένουν χωρίς ρεύμα

Κακοκαιρία «Ελπίς» – ΔΕΔΔΗΕ: Αυτές οι περιοχές παραμένουν χωρίς ρεύμα
ΦΩΤΟ ΙΝΤΙΜΕ

Σε τμήματα των περιοχών Ραφήνας, Ν.Βουτζά, Μάτι και Νέα Μάκρη καθώς και σε τμήματα της Κηφισιάς, Ν. Ηρακλείου και Ψυχικού και Γραμματικού, Διονύσου, Μαραθώνα, Κάτω Σουλίου, Ν.Φιλαδέλφειας, Βριλησσίων και Χαλανδρίου εντοπίζονται προβλήματα ηλεκτροδότησης σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Για την Αττική, αναγνώστες του newsit.gr ενημερώνουν ότι εκτός από τις παραπάνω περιοχές, χωρίς ρεύμα είναι ο Άγιος Δημήτριος, ο Άλιμος, το Παλαιό Φάληρο, η Ηλιούπολη, η Γλυφάδα.

Αναγνώστρια μάλιστα, εφιστά την προσοχή καθώς έξω από το Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου υπάρχει κομμένο καλώδιο, το οποίο είναι εκτεθειμένο. 

Χωρίς ρεύμα είναι ακόμη, ο Βύρωνας, η Καισαριανή, το Παγκράτι, η Νέα Σμύρνη, τα Άνω Πατήσια (Προμπονά), το Λαγονήσι, η Ραφήνα, το Αιγάλεω, η Μεταμόρφωση, η Φιλοθέη και ο Χολαργός με την Αγία Παρασκευή. Σύμφωνα με αναγνώστες έντονα προβλήματα υπάρχουν και στο Μαρούσι «από τις 15.00 το μεσημέρι».

Αναγνώστρια ανέφερε στο newsit.gr ότι «στο Μαρούσι ο ΔΕΔΔΗΕ δίνει ως χρόνο αποκατάστασης της βλάβης στις 5 το πρωί της Τρίτης».

Επίσης προβλήματα καταγράφονται στις περιοχές της Βάρης, της Κερατέας, της Παλαιάς Φώκαιας, των Σπάτων, της Καλλιτεχνούπολης αλλά και στο Μάτι, το Πικέρμι (Διώνη), τα Γλυκά Νερά, την Μαγούλα, την Παλλήνη και την Αγία Παρασκευή (περιοχή Νέα Ζωή), τα Άνω Ιλίσια – Ζωγράφου, την Πεντέλη και τα Μελίσσια, την Νέα Ερυθραία, τη Μεταμόρφωση και τα Μέγαρα. Μάλιστα σύμφωνα με αναγνώστη «από τις 11:00 π.μ. δεν έχει ρεύμα η περιοχή της Υπαπαντής στο Δήμο Αρτέμιδας».

Άλλος αναγνώστης αναφέρει ότι «στην Κερατέα, στην περιοχή Καλιμπακι, δεν έχουμε ρεύμα από τις 11 το πρωί».

Χωρίς ρεύμα είναι επίσης περιοχές της Σαλαμίνας… 

Αλλά και νωρίτερα παρουσιάστηκαν προβλήματα και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Επίσης, στην Εύβοια όπου το κύμα κακοκαιρίας είναι σφοδρό και τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα πρόσβασης για την αποκατάσταση των βλαβών γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης των βλαβών σε οικισμούς στην περιοχή των Ψαχνών και στην Κάρυστο.

Παράλληλα ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση βλάβης και σε γραμμή που ηλεκτροδοτεί τα περίχωρα της πόλης της Κω.

Σημειώνεται ότι όσοι πολίτες αδυνατούν να επικοινωνήσουν με τη δωρεάν τηλεφωνική γραμμή 800 400 4000 (εξαιτίας βλάβης στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών) μπορούν να επικοινωνούν με το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης του ΔΕΔΔΗΕ στο 11500 και 211 1900 500.

Ο ΔΕΔΔΗΕ σημειώνει ακόμη ότι όλο το ανθρώπινο δυναμικό του βρίσκεται επί ποδός για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί στο Δίκτυο από την κακοκαιρία ενώ τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για την αποκατάσταση των ζημιών.

Αν είστε σε περιοχή χωρίς ρεύμα στείλτε μας μήνυμα στο info@newsit.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις