Ελλάδα

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: «Καταρράκτης» στον Λυκαβηττό – «Ποτάμι» στο πεζοδρόμιο στην Πανεπιστημίου

Μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού έγιναν οι κάτοικοι της περιοχής και οι οδηγοί στον περιφερειακό Λυκαβηττού, καθώς προκλήθηκε συσσώρευση υδάτων από την κακοκαιρία «Μπάλλος», η οποία σχημάτισε… καταρράκτη.

Τα νερά κατεβαίνουν από τον λόφο και πλημμυρίζουν τον δρόμο ενώ στο παρακάτω βίντεο ένας οδηγός διστάζει – όπως είναι προφανές – να προχωρήσει, βλέποντας τα νερά.

https://www.youtube.com/watch?v=R-93BMQUvlc

Παράλληλα, η σφοδρή βροχόπτωση έχει προκαλέσει πλημμύρες και στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας, με έναν πήδακα υδάτων να έχει σχηματιστεί στο πεζοδρόμιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα