Ελλάδα

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Αττική

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» συνεχίζει να ταλαιπωρεί την Αττική με έντονες χιονοπτώσεις στα βόρεια προάστια του νομού.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της τροχαίας η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στη λεωφόρο Διονύσου από το γήπεδο του Διόνυσου έως το πάρκο Ανατολής στη Νέα Μάκρη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κάναμε κοκαΐνη στην κουζίνα του ναού» λέει ο «ιερέας» youtuber που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών
Ο ρασοφόρος τα ρίχνει όλα στην γυναίκα εγκέφαλο και τον Αλβανό σύντροφο της και περιγράφει πως ως τοξικοεξαρτημένος βρέθηκε να χρωστάει χιλιάδες ευρώ στην εγκέφαλο - «Ζούσαμε με επιδόματα»
Ο ιερέας που διακινούσε ναρκωτικά μέσα από εκκλησία