Ελλάδα

Καλλιθέα: Συνελήφθη 38χρονος με πιστόλι 9 χιλιοστών – Είχε μαζί του βαλίτσα με σφαίρες

Με ένα πιστόλι 9 χιλιοστών στην κατοχή του βρέθηκε ένας 38χρονος στην Καλλιθέα το απόγευμα της Τρίτης (23.05.2023), ο οποίος και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν έλεγχο στον 38χρονο Αλβανό στην Καλλιθέα, και βρήκαν πάνω του ένα πιστόλι 9mm μάρκας Makarov, 2 γεμιστήρες και 16 σφαίρες.

Ο άνδρας είχε επίσης μια βαλίτσα, στην οποία μέσα ήταν άλλες 12 σφαίρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Πάτρα: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση ακόμη 4 περιοχών - «Απομακρυνθείτε προς το κέντρο»
Βίντεο και φωτογραφίες από τα φλεγόμενα μέτωπα - Οι φλόγες πλησιάζουν τον χώρο υγειονομικής ταφής που είναι γεμάτος με εύφλεκτα υλικά - Στάχτη έγιναν σπίτια, επιχειρήσεις και καλλιέργειες
Φωτιά στην Πάτρα
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
28