Ελλάδα

Καλλιθέα: Βίντεο μέσα από το περιπολικό που μεταφέρει στο νοσοκομείο το 2χρονου κορίτσι που έπεσε σε συντριβάνι

Με ανεπτυγμένη ταχύτητα και μοτοσικλέτα της ΕΛΑΣ να οδηγεί μπροστά «ανοίγοντας δρόμο» για το περιπολικό και με τις σειρήνες αναμμένες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να μεταφέρουν το παιδί στο νοσοκομείο μέσα σε 7 λεπτά

Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» το 2χρονο κοριτσάκι που έπεσε χτες Κυριακή (08.02.2026) σε συντριβάνι σε πλατεία της Καλλιθέας, με αποτέλεσμα το παιδί να τραυματιστεί και να χάσει τις αισθήσεις του.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 20:15 όταν αστυνομικοί που πέρναγαν από την οδό Σιβιτανίδου στην Καλλιθέα σταμάτησαν από φωνές πολιτών για το κοριτσάκι το οποίο είχε πέσει μέσα στο συντριβάνι της πλατείας Κύπρου και δεν είχε τις αισθήσεις του.

Άμεσα το πλήρωμα του περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ κατευθύνθηκε προς το σημείο όπου έγιναν προσπάθειες επαναφοράς του παιδιού, προσφέροντάς του τις πρώτες βοήθειες.

Λόγω της κρίσιμης κατάστασης και με τη συγκατάθεση της μητέρας του παρέλαβαν το 2χρονο κοριτσάκι μαζί με τη μητέρα του και το μετέφεραν στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα νέο βίντεο με τις αγωνιώδεις στιγμές που βίωσαν μέσα στο όχημα οι αστυνομικοί, που πάσχιζαν να φτάσουν γρήγορα στο νοσοκομείο.

Με ανεπτυγμένη ταχύτητα και μοτοσικλέτα της ΕΛΑΣ να οδηγεί μπροστά «ανοίγοντας δρόμο» για το περιπολικό και με τις σειρήνες αναμμένες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να μεταφέρουν το παιδί στο νοσοκομείο μέσα σε 7 λεπτά.

Οι άνδρες της ΕΛAΣ, υπερέβαλαν εαυτό και εκτελώντας το καθήκον τους, κατάφεραν να μεταφέρουν το παιδί όσο το δυνατόν νωρίτερα στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να καταφέρνουν να το σώσουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οικογενειακή τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της προσπαθώντας να παρκάρει
Η 44χρονη, κάνοντας ελιγμούς με όπισθεν και έχοντας ανοιχτή την πόρτα του οχήματος από την μεριά του συνοδηγού, παρέσυρε την μητέρα της και την σφήνωσε ανάμεσα στο αυτοκίνητο και σε ένα δέντρο
Ασθενοφόρο
Ο κατάσκοπος σμήναρχος πήγαινε μεταμφιεσμένος στα ΑΤΜ για να «σηκώσει» χρήματα – Πως σχολίαζε την διαρροή απόρρητων εγγράφων
Ο 54χρονος ήταν ένας άνθρωπος δραστήριος στα social media και ταυτόχρονα ένας άνθρωπος σκιά, ένας τυπικός αξιωματικός που δεν τράβαγε τα βλέμματα, πόσο μάλλον τις υποψίες
Ο κατηγορούμενος σμήναρχος
5