Ελλάδα

Κάλυμνος: Σε νοσοκομείο της Αθήνας ο 15χρονος που ακρωτηριάστηκε από φωτοβολίδα – Χειροπέδες στους γονείς του

Ο 15χρονος ακρωτηριάστηκε στα δάχτυλα του δεξιού του χεριού

Στο νοσοκομείο «ΚΑΤ» της Αθήνας, διακομίστηκε με αεροσκάφος το 15χρονο παιδί που τραυματίστηκε σοβαρά το Μεγάλο Σάββατο (19.04.2025) στην Κάλυμνο, από φωτοβολίδα.

Το σοβαρό ατύχημα με τη φωτοβολίδα έγινε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, στο λιμάνι της Καλύμνου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στο σημείο επικράτησε πανικός καθώς ο 15χρονος ακρωτηριάστηκε στα δάχτυλα του δεξιού του χεριού.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά με περιπολικό σκάφος στο λιμάνι της Κω και από εκεί με αεροδιακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΚΑΤ».

Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι γονείς του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και παραβίαση του νόμου περί όπλων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πιερία: Σε ισόβια καταδικάστηκε η 35χρονη για τη δολοφονία του συντρόφου της στη Λεπτοκαρυά – «Η φόνισσα ήταν σα να μην είχε κάνει το έγκλημα»
«Αποτελεί βάλσαμο για την ψυχή του πατέρα του θύματος και ολόκληρης της οικογένειας τους που βιώνουν ένα βαρύτατο πένθος»
Πιερία: Σε ισόβια καταδικάστηκε η 35χρονη για τη δολοφονία του συντρόφου της στη Λεπτοκαρυά – «Η φόνισσα ήταν σα να μην είχε κάνει το έγκλημα» 6
«Θα κάνω ό,τι μου ζητήσεις - σε φοβάμαι» έστελνε ο 22χρονος εκτελεστής στον εργοδότη πριν και μετά τη δολοφονία
Μηνύματα πίστης, θαυμασμού και αφοσίωσης έστελνε ο 22χρονος στον εργοδότη και κολλητό φίλο του ανιψιού του 68χρονου ιδιοκτήτη κάμπινγκ πριν το φονικό, πράγμα που άλλαξε ραγδαία μετά το μοιραίο βράδυ
Ο 33χρονος ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ που δολοφονήθηκε στην Φοινικούντα