Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Καματερό: Συνελήφθη ο 27χρονος που κατηγορείται για βιασμό 17χρονης μαθήτριας που γνώρισε στο Instagram

Καματερό: Συνελήφθη ο 27χρονος που κατηγορείται για βιασμό 17χρονης μαθήτριας που γνώρισε στο Instagram

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο 27χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης μαθήτριας από το Καματερό. Σύμφωνα με την καταγγελία, είχε προειδοποιήσει την ανήλικη, που είχαν γνωριστεί μέσω Instagram, να μην πει το παραμικρό, γιατί… θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα!

Ο 27χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, συνελήφθη χθες, Τρίτη 12 Απριλίου, στο σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα, μετά την καταγγελία της 17χρονης μαθήτριας από το Καματερό ότι την βίασε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, και συγκεκριμένα στις 6 Απριλίου, καθώς εξέτιε ποινή για υπόθεση ναρκωτικών.

Η ανήλικη, σύμφωνα με την καταγγελία, γνώρισε τον 27χρονο στο Instagram και το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (11.04.2022) συμφώνησαν να συναντηθούν. Όταν λοιπόν συναντήθηκαν, εκείνος – όπως αναφέρει η 17χρονη – άρχισε να την θωπεύει, με εκείνη να να αντιδρά και να του ζητάει να την αφήσει να φύγει. Τότε, εκείνος την πήρε με το μηχανάκι του και, αντί να την πάει στο σπίτι της, την οδήγησε στο σπίτι του, όπου την βίασε. 

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ο 27χρονος όρμησε με την απειλή βίας στην 17χρονη μαθήτρια και την βίασε. Στη συνέχεια την πήρε και πάλι στο μηχανάκι του και την άφησε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της, ενώ την προειδοποίησε να μην πει το παραμικρό γιατί θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα.  

Η 17χρονη έκανε καταγγελία στην ΕΛΑΣ και από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων εξακριβώθηκαν τα πλήρη στοιχεία του κατηγορούμενου. Στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις