Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Καραμπόλα στον Κηφισό: Η Πόλα Ρούπα ήταν στην κλούβα της ΕΛΑΣ

Καραμπόλα στον Κηφισό: Η Πόλα Ρούπα ήταν στην κλούβα της ΕΛΑΣ

Η Ρούπα επέστρεφε στις φυλακές του Ελαιώνα στη Θήβα όπου και κρατείται. Τόσο το πλήρωμα της κλούβας όσο και το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα δεν τραυματίστηκαν στην καραμπόλα που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης και ενεπλάκησαν συνολικά έξι οχήματα.

Την Πόλα Ρούπα, το ηγετικό στέλεχος του Επαναστατικού Αγώνα μετέφερε η κλούβα, η οποία ενεπλάκη σε καραμπόλα στο Κηφισό. 

Η Πόλα Ρούπα επέστρεφε με κλούβα στις φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα όπου κρατείται, καθώς νωρίτερα είχε βρεθεί στα δικαστήρια για την εκδίκαση της έφεσης για τον Επαναστατικό Αγώνα.

Από την καραμπόλα που έγινε περίπου στις 2.30 το μεσημέρι της Πέμπτης (11.02.2021) συγκρούστηκαν τέσσερα ΙΧ με μία κλούβα και ένα περιπολικό που την συνόδευε. Από το τροχαίο, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άνθρωποι και προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Οπως είναι φυσικό  σήμανε συναγερμός και αμέσως στο σημείο έφτασαν περιπολικά της ΕΛΑΣ με ισχυρή δύναμη. 

Να σημειωθεί ότι τόσο το πλήρωμα της κλούβας όσο και η Πόλα Ρούπα, δεν έπαθαν το παραμικρό. 

Οι πρώτες εκτιμήσεις “δείχνουν” ότι η καραμπόλα έγινε λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, από την σφοδρή καταιγίδα που είχε προηγηθεί στην Αθήνα. 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις