Ελλάδα

Κάρφωσαν… τσεκούρι στην πόρτα του γραφείου του Μάρδα! [pics]

Οι δράστες πέταξαν και μπογιές...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίθεση στο γραφείο του πρώην αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν άγνωστοι το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι δράστες πέταξαν μπογιές στην πόρτα του γραφείου του Καθηγητή του Τομέα Γενικής Οικονομικής Θεωρίας και Πολιτικής, στον πρώτο όροφο της ΝΟΠΕ, ενώ κάρφωσαν κι ένα τσεκούρι στην πόρτα!

Οι δράστες διέφυγαν και δεν έχουν εντοπιστεί.

πηγή: thesival

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 55χρονος αφήνει τα γατάκια στο οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη - «Δεν μπορούσα να τα ζήσω άλλο»
«Προτίμησα να τα αφήσω έξω για θέματα υγιεινής και να τα φροντίζω εκτός οικίας., ήθελα να απαλλαγώ τελείως απο τα γατάκια» λέει ο 55χρονος στο newsit.gr
Γατάκια
28