Ελλάδα

Κάρπαθος: Άκαρπες οι έρευνες για τον ψαροντουφεκά που αγνοείται

Ο 61χρονος είχε πάει για υποβρύχια αλιεία στη βορειοδυτική πλευρά της Καρπάθου και δεν επέστρεψε

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες από το Λιμενικό Σώμα για τον εντοπισμό ενός ημεδαπού 61χρονου άνδρα στην Κάρπαθο, που αγνοείται από την Τετάρτη (23.07.2025).

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Καρπάθου και Κάσου, ο άνδρας μετέβη μόνος του για ψαροντούφεκο στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ποτάλι, στη βορειοδυτική πλευρά της Καρπάθου.

Οι οικείοι του ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές όταν δεν επέστρεψε, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Η επιχείρηση συντονίζεται από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) του Λιμενικού Σώματος και περιλαμβάνει τη συμμετοχή περιπολικού σκάφους, ναυαγοσωστικού πλοίου, τεσσάρων ιδιωτικών σκαφών, δύο εθελοντών δυτών, χερσαίου περιπολικού οχήματος και ελικοπτέρου τύπου SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας.

Παρά τις πολύωρες και εντατικές προσπάθειες στη θάλασσα και στη στεριά, δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του αγνοούμενου μέχρι στιγμής. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
East Village στο The Ellinikon: Η νέα γειτονιά που ενώνει την Αθηναϊκή Ριβιέρα με την πόλη
Σε προνομιακή τοποθεσία στην ανατολική πλευρά του The Ellinikon, το East Village και το Skyline Havens υπόσχονται σύγχρονη, «έξυπνη» διαβίωση με άμεση πρόσβαση στο μετρό, κοντά στο πάρκο, το mall και τις βασικές υποδομές της νέας ανάπτυξης.
East Village στο The Ellinikon: Η νέα γειτονιά που ενώνει την Αθηναϊκή Ριβιέρα με την πόλη
«Κρύο, βροχές ακόμα και χιόνια στα ορεινά φέρνει ο Απρίλιος» λέει ο Κολυδάς - Θερμοκρασίες σε ελεύθερη πτώση την επόμενη εβδομάδα
Ο γνωστός μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, έκανε μια ανάρτηση για τον καιρό των επόμενων ημερών σημειώνοντας πως: «Από σήμερα το βράδυ και από τα δυτικά, ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει σταδιακά»
Βασίλης Παπαδόπουλος
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ενώ ο καιρός δεν είναι τόσο απαγορευτικός, οι ίδιοι έχουν αποκλειστεί στη Γαύδο και κανείς δεν τους έχει απαντήσει υπεύθυνα για το πότε θα είναι σε θέση να αναχωρήσουν αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί