Ελλάδα

Καταδιώκουν λύκο με αυτοκίνητο και το διασκεδάζουν – Οργή για το βίντεο της ντροπής

Ένα στην κυριολεξία εμετικό βίντεο ανέβασαν στα social media άγνωστοι οι οποίοι φαίνεται μέσα στη νύχτα να καταδιώκουν έναν λύκο για πολλή ώρα.

Το ζώο πανικόβλητο τρέχει να σωθεί και οι «λεβέντες», οι κακοποιητές ενός ανυπεράσπιστου ζώου μέσα στο αυτοκίνητο γελούν, κορνάρουν τρομάζοντάς το ακόμα περισσότερο και το διασκεδάζουν φωνάζοντας μάλιστα «κάνε άκρη ρε!»

Διαπιστώνουν επίσης ότι το ζώο κουράστηκε λέγοντας ότι «βγάζει σάλια».

Το βίντεο το οποίο ουδείς γνωρίζει τι κατάληξη είχε κάνει τον γύρο των social media και θεωρείται βέβαιο ότι οι αρμόδιες αρχές θα επιληφθούν αυτεπάγγελτα προκειμένου να εντοπιστούν οι βασανιστές του ζώου το οποίο ανυπεράσπιστο έτρεχε να γλιτώσει. 

Ο τόπος και ο χρόνος που έγινε το περιστατικό δεν είναι γνωστός, ωστόσο από τα metadata του βίντεο είναι εύκολο να βρεθούν οι δράστες.

Δείτε το βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έρχεται κακοκαιρία, δεν χρειάζεται πανικός» - Η πρόγνωση Καλλιάνου για τις 72 ώρες με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Από το πρωί της Πέμπτης έως και το Σάββατο, η χώρα μας θα επηρεαστεί από ένα οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο θα προκαλέσει ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο τμήμα της Ελλάδας
Καιρός
Ο Σταύρος Ξαρχάκος στηρίζει τον Γιώργο Χατζιδάκι: Αγνόησαν προκλητικά την βούληση του γιου του Μάνου, είναι θέμα ηθικής
«Όλα τα υπόλοιπα όπως αν είναι κατάλληλοι οι ερμηνευτές, αν είναι οι χώροι ωραίοι και μεγαλειώδεις ή όχι, αν ζούσε ο Μάνος Χατζιδάκις τι θα έκανε, δεν έχουν καμία θέση στο θέμα, είναι απλώς κουτσομπολιό»
Σταύρος Ξαρχάκος