Ελλάδα

Κατηγορούμενος για τις μίζες στα εξοπλιστικά κατέθεσε στο Δημόσιο 7,5 εκατ. ευρώ

Ποσό 7,5 εκατομμύρια ευρώ κατατέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον ειδικό λογαριασμό υπέρ του Δημοσίου, που έχει ανοιχθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος, από τον Γ. Καμάρη κατηγορούμενο στην υπόθεση των εξοπλιστικών.

Ο κατηγορούμενος στην υπόθεση του οπλικού συστήματος Tor M1, την οποία χειρίζεται ο ανακριτής Διαφθοράς Γ. Μαλλής, φέρεται να ήταν διαχειριστής offshore εταιρείας.

Απολογούμενος, πριν από μερικές εβδομάδες, ο κ. Καμάρης είχε υποστηρίξει ότι τα χρήματα και τις εταιρείες τα διαχειριζόταν κατ’ εντολήν τού πρώην διευθυντή τού ΥΠΕΘΑ, Ιω. Σμπώκου, που έχει καταδικαστεί σε πολυετή ποινή κάθειρξης για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αριθμητική και οι “κότες” της μίζας και των εξοπλισμών – Γνώριζαν τα πάντα σε υψηλότατο επίπεδο

Αποκάλυψη Ευσταθίου: Μίζες στα εξοπλιστικά και μετά το 2005

Προθεσμία πήραν οι δυο νέοι συλληφθέντες για το πάρτι της μίζας

Μίζες: Οι Ρώσοι αδειάζουν κόσμο στην Αθήνα! “Δεν έχουμε σχέση με τις πωλήσεις Kornet – Osa”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έρχεται νέος «μίνι» καύσωνας με 37αρια και ισχυρούς ανέμους μέχρι την Πέμπτη
Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε φυσιολογικά επίπεδα, με μία μικρή άνοδο από την Πέμπτη και μετά, όταν το θερμόμετρο τοπικά θα αγγίξει τους 35 – 36°C, χωρίς ωστόσο να αναμένονται ακραία φαινόμενα ή καύσωνας
Καιρός
Η σοκαριστική αποκάλυψη της αδελφής της 36χρονης για τον 40χρονο δράστη της γυναικοκτονίας στον Βόλο - «Τη βίαζε συνέχεια για να μην τον χωρίσει»
«Την απειλούσε ότι αν τον χώριζε θα της έκανε χειρότερα και χτυπούσε τα παιδιά τους» αποκαλύπτει η αδελφή της αδικοχαμένης 36χρονης
Δράστης και θύμα
3