Ελλάδα

Κεραμεικός: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή με τους πυροβολισμούς

Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνεται η αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε χθες (18/9/2024) το πρωί στον Κεραμεικό εξασφάλισε το newsit.gr.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10 το πρωί της Τετάρτης στον Κεραμεικό, όπου αρχικά σημειώθηκε ένας λεκτικός καβγάς μεταξύ ομάδων αλλοδαπών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αίτια ήταν οι αγοροπωλησίες ναρκωτικών ουσιών.

Οι δύο παρέες που αποτελούνταν από Γεωργιανούς κι Αλβανούς, πιάστηκαν αρχικά στα χέρια, ενώ λίγη ώρα αργότερα ένας Γεωργιανός έβγαλε ένα περίστροφο και πυροβόλησε στο πόδι έναν 36χρονο Αλβανό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο .

Ο άνδρας που δέχτηκε τη μία από τις έξι σφαίρες, που έφυγαν από το όπλο του Γεωργιανού, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γνώριμος των αρχών για υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά, όπλα και κλοπές.

Το αιματηρό περιστατικό διαδραματίστηκε στη συμβολή των οδών Ιάσωνος και Κεραμεικού, ενώ στους δρόμους κινούνταν πεζοί αλλά και υπάλληλοι καταστημάτων της περιοχής.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν 6 κάλυκες ενώ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Εάν ο Γιάννης Λάλας ήταν που πήρε τη ζωή του Γιώργου μου ας τον συγχωρήσει ο Θεός» - Η συγκλονιστική ανάρτηση της χήρας Καραϊβάζ
«Μ' έπιασε μια τρεμούλα μου κόπηκαν τα πόδια είναι σαν να ξαναζώ τη δολοφονία του Γιώργου μου όλα γυρνούν στο κεφάλι μου» γράφει σε ανάρτησή της η Στάθα Καραϊβάζ
Η Στάθα Καραϊβάζ
«Ζωσμένο» από αστυνομικούς το χωριό Βορίζια μετά τους πυροβολισμούς, σήμερα η κηδεία του 39χρονου - Φόβοι για νέο κύκλο αίματος
Ένα σπίτι φαίνεται ότι στάθηκε η αφορμή να ξεκινήσει ο νέος κύκλος αίματος στο πολύπαθο από τις βεντέτες χωριό της Κρήτης - Στο νοσοκομείο δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι, γιατί η αστυνομία θεωρεί ότι συμμετείχαν στα επεισόδια
Μακελειό στα Βορίζια
17