Ελλάδα

Κερατσίνι: Απομακρύνθηκε η χειροβομβίδα από το πλυντήριο αυτοκινήτων – Ήταν απασφαλισμένη (pics)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ολοκληρώθηκε στο Κερατσίνι η επιχείρηση απομάκρυνσης της χειροβομβίδας που εντοπίστηκε σε πλυντήριο αυτοκινήτων την Κυριακή (26.07.2020>

Μετά την απομάκρυνση της χειροβομβίδας στο Κερατσίνι αποκαταστάθηκε στις 14:30 το μεσημέρι και η κυκλοφορία στη λεωφόρο Γ. Λαμπράκη. Είχε αποκλειστεί από το πρωί και στα δύο ρεύματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η χειροβομβίδα ήταν απασφαλισμένη (!) και την είχαν αφήσει στο πλυντήριο αυτοκινήτων της περιοχής καιρό πριν.

Όπως διαπιστώθηκε, η χειροβομβίδα ήταν αμυντικού τύπου ανατολικής προέλευσης και απομακρύνθηκε με τη συνδρομή πυροτεχνουργών του στρατού, ενώ στο σημείο είχε σπεύσει και ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας.

πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φραγκούλης για τραγωδία στην Ψάθα: «Έλειψε ο συντονισμός των ελικοπτέρων – Δεν επιτρέπεται να επιχειρούν ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο ρίψης νερού»
Ο πραγματογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων Παντελής Φραγκούλης αναλύει τα πρώτα στοιχεία της τραγωδίας και εξηγεί τι, κατά την εκτίμησή του, μπορεί να οδήγησε στη σύγκρουση των δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων
Ελικόπτερο 24
Δολοφονία στην Κυψέλη: Ο 26χρονος σκότωσε την Βρετανίδα επειδή «ήθελε να κάνει τη σύντροφό του χριστιανή» – Η μαρτυρία «κλειδί»
Η σύντροφος του δράστη κατέθεσε στις αρχές ότι ο 26χρονος της αποκάλυψε ότι σκότωσε την Βρετανίδα «επειδή πίστευε πως θέλει να την κάνει χριστιανή»
Η 38χρονη που βρέθηκε νεκρή στην Κυψέλη 15
Η ανατριχιαστική περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα από τη σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων στην Ψάθα: «Πυκνοί καπνοί, φωτιά και μεγάλη αγωνία»
Η διασώστρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αποκάλυψε ακόμη ότι τα δύο ελικόπτερα κατέπεσαν σε διαφορετικά σημεία, σε μικρή μεταξύ τους απόσταση
Ελικόπτερο