Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κερατσίνι: Έγινε μέσα σε λίγα λεπτά… “Μάνδρα”!

Κερατσίνι: Έγινε μέσα σε λίγα λεπτά… “Μάνδρα”!

Η καταρρακτώδης βροχή που έπεσε νωρίτερα στο Κερατσίνι με αποτέλεσμα οι δρόμοι να γίνουν ποτάμια έθεσε σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα χάρις στην αυτοθυσία πολιτών που με κίνδυνο της ζωής τους έσωσαν εγκλωβισμένους οδηγούς.

Σκηνές που θυμίζουν τις εικόνες απο τους φονικούς χείμαρρους στην Δυτική Αττική εκτυλίχθηκαν νωρίτερα σήμερα στο Κερατσίνι με τους οδηγούς να εγκλωβίζονται απο τα ορμητικά νερά στην λεωφόρο Δημοκρατίας και τους καταστηματάρχες να τους απεγκλωβίζουν με σχοινιά.

Η έντονη βροχόπτωση μετέτρεψε το δρόμο σε ποτάμι που παρέσυρε τα αυτοκίνητα και πλημμύρισε τα κατάστηματα και τα συνεργεία που βρίσκονται στην περιοχή. 

Αυτή την ώρα οι επαγγελματίες που είδαν το νερό να φτάνει μέχρι τις αποθήκες τους μετρούν τις πληγές τους απο τη θεομηνία και με τη βοήθεια της πυροσβεστικής καταγράφουν τις ζημιές.

“Τραβάγαμε τους οδηγούς με σχοινιά και όσοι μπόρεσαν κολύμπησαν μέχρι τη γωνιά για να βγούν”, λέει ο κ. Θανάσης Κουρκούλης, ιδιοκτήτης συνεργείου επι της λεωφόρου Δημοκρατίας, στο Newsit.gr και τονίζει πως αν η βροχή συνεχιζόταν θα θρηνούσαμε θύματα.

Ελάχιστα μέτρα πιο πέρα, οι οδηγοί με τις σφουγγαρίστρες στο χέρι μαζεύουν τα νερά απο τα πλημμυρισμένα αυτοκίνητά τους ενώ μεγάλες είναι οι ζημιές και στα μαγαζιά της Λεωφόρου Δημοκρατίας αλλά και των γύρω δρόμων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις