Ελλάδα

Κερατσίνι: Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε μαγαζί με παγωτά

Προκάλεσαν ζημιές 100 ευρώ για να κλέψουν… 5 ευρώ. Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη σε μαγαζί εστίασης στο Κερατσίνι είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, όταν οι δράστες σπάνε τα λουκέτα στα ψυγεία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού στο Κερατσίνι, έξω από αυτό υπήρχαν δύο ψυγεία με παγωτά. Η διάρρηξη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, όπου οι δράστες άνοιξαν τα λουκέτα με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις και άρπαξαν τα παγωτά.

Κατά τη διάρκεια της διάρρηξης και της ληστείας, περνάει ένα αυτοκίνητο από το σημείο, με τους δυο δράστες να σκύβουν κατευθείαν για να κρυφτούν.

«Ένα κατοστάρικο ζημιά για να πάρουν 5 ευρώ. Μπήκαν δύο τύποι μέσα, ξήλωσαν τα ψυγεία, τους μεντεσέδες, έσπασαν ένα τζάμι για να πάρουν 5 γλυκά και χαλάσανε και την κάμερα που έχει 22 ευρώ», δήλωσε στο LIVE NEWS ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.

«Έγινε 05:21 τα ξημερώματα. Το μαγαζί άνοιξε στις 07:00 το πρωί και με ενημέρωσε ο πρωινός υπάλληλος. Είδαμε τις κάμερες και φαίνονται όλα πεντακάθαρα. Δεν μπήκε στην διαδικασία διάρρηξης πόρτας, λουκέτα, συναγερμούς κι όλα, γιατί το μαγαζί είναι φρούριο. Το βρήκε έξω αυτό. Την πόρτα του ψυγείου στράβωσε», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θέμα χρόνου η παράδοση των τριών αδελφών για το μακελειό στα Βορίζια - Έρευνες της ΕΛΑΣ σε Ρέθυμνο και Ψηλορείτη
Οι αρχές δεν αποκλείουν να παραδοθούν οι τρεις νεαροί αύριο, μετά την κηδεία της 57χρονης στα Χανιά - Το χρονικό του φονικού, και οι έρευνες της ΕΛΑΣ στα χωριά του Ηρακλείου και τις βουνοκορφές του Ψηλορείτη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου 12