Ελλάδα

Το τελευταίο “αντίο” στη γνωστή τραβεστί Αλόμα (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Φίλοι και αρκετές τραβεστί βρέθηκαν στην κηδεία της Αλόμα για να την πουν το τελευταίο “αντίο”, στο 3ο Νεκροταφείο της Νίκαιας.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Γρηγόρης Βαλλιάνατος και ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, ο οποίος στον επικήδειο είπε ότι “σε πολύ δύσκολους καιρούς η Αλόμα στήριξε την τραβεστί κοινότητα και ήταν μία αγωνίστρια”.


Η γνωστή τραβεστί των Αθηνών, κατά κόσμον Μπάμπης Ταμουτζίδης, πέθανε στα 67 της χρόνια και αφού ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία της με σοβαρά εγκαύματα.


Η Αλόμα ήταν γνωστή τραβεστί και είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές, μιλώντας ανοιχτά για τη ζωή και τις σεξουαλικές επιλογές της. Ήταν εδώ και 45 χρόνια στις πιάτσες των τραβεστί, ενώ τα τελευταία χρόνια φόρεσε αντρικά ρούχα και ήθελε να την φωνάζουν ξανά Μπάμπη.

Εδώ και πολλά χρόνια αγωνιζόταν για τα δικαιώματα των τραβεστί και είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κτηνοτρόφοι προχώρησαν σε πολύωρο μπλόκο στο λιμάνι της Λέσβου - Αντιδράσεις για τα μέτρα καραντίνας για τον αφθώδη πυρετό
Η εξέλιξη αυτή συνδέεται άμεσα με την αναστολή λειτουργίας των τυροκομείων, αλλά και με την απουσία οργανωμένης εναλλακτικής για τη διάθεση της παραγωγής
Διαμαρτυρία πραγματοποιούν οι κτηνοτρόφοι της Λέσβου στη πόλη της Μυτιλήνης. Έχουν αποκλείσει το λιμάνι της Μυτιλήνης με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιβιβαστούν στο καράβι για Πειραιά, καθώς και 1000 περίπου τουρίστες από Τουρκία