Ελλάδα

Κηδεία τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Στην Αθήνα τα παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ – Φωτογραφίες της οικογένειας

Στην Ελλάδα για την κηδεία του παππού τους, τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου, τα παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ.

Τα παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες στην Αθήνα, με τη μητέρα τους να πραγματοποιεί ταξίδι αστραπή στο Λονδίνο, προκειμένου να τα συνοδέψει στη χώρα μας.

Πρόκειται για τη Μαρία-Ολυμπία της Δανίας, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη-Σταύρο.

Μάλιστα, η Μαρία-Ολυμπία είχε την ευκαιρία να συλλυπηθεί τη γιαγιά της και σύζυγο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία, αλλά και τις δύο θείες της και κόρες του εκλιπόντος τέως μονάρχη, Αλεξία και Θεοδώρα.

Δείτε φωτογραφίες του newsit.gr με μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας μπροστά από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια:

PAVLOS MARI SANTAL  STAMATOPOULOU

PAVLOS MARI SANTAL  STAMATOPOULOU

PAVLOS MARI SANTAL  STAMATOPOULOU

PAVLOS MARI SANTAL  STAMATOPOULOU

Όλα τα μέλη της οικογένειας των Γλύξμπουργκ, προετοιμάζονται για το ύστατο χαίρε στον τελευταίο Βασιλιά της Ελλάδας, τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι από τη Μητρόπολη Αθηνών.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδων βιολογικής ξανθής σταφίδας – Εντοπίστηκε ωχρατοξίνη Α
Η εταιρεία αποφάσισε την ανάκληση όλων των παρτίδων του προϊόντος και βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι - Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το προϊόν να μην το καταναλώσουν
ΕΦΕΤ
Τα κρούσματα της γρίπης φέρνουν ασφυξία στα νοσοκομεία: «Γολγοθάς» των ασθενών στα Επείγοντα, ελλείψεις σε αντιικά
Στα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, από τους 100 ασθενείς που προσέρχονται στα Επείγοντα με συμπτώματα λοίμωξης, περίπου το 10% εισάγεται για περαιτέρω νοσηλεία
Διάδρομος νοσοκομείου 6
«Μαϊμού» αστυνομικός λήστεψε αλλοδαπό στον Άγιο Δημήτριο – Άγνωστοι ξυλοκόπησαν 23χρονο και του πήραν τα παπούτσια στο Νέο Ηράκλειο
Ο «μαϊμού» αστυνομικός πλησίασε τον αλλοδαπό ο οποίος περίμενε σε στάση λεωφορείου και βγαίνοντας από το όχημα του είπε: «Ψηλά τα χέρια, αστυνομία»
περιπολικό