Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Συγκινητικές στιγμές στο επίσημο δείπνο στο «Μεγάλη Βρετανία»

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Συγκινητικές στιγμές στο επίσημο δείπνο στο «Μεγάλη Βρετανία»
Φωτογραφία Intime

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, λίγες ώρες πριν την κηδεία του, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα (16.1.2023) στη Μητρόπολη Αθηνών.

Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου υποδέχθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία τους υψηλούς προσκεκλημένους που θα παραβρεθούν στην κηδεία του και τους παρέθεσε επίσημο δείπνο, το οποίο αναμένεται να διαρκέσει από τις 21:00 έως τις 22:00.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, καθώς αρκετοί από τους επίσημους προσκεκλημένους θυμήθηκαν στιγμές με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τις εξιστόρησαν στα μέλη της οικογένειας, λίγο πριν περάσουν στην τραπεζαρία.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς έδωσαν και φωτογραφίες στον Παύλο και τον Νικόλαο, από στιγμές που πέρασαν και απαθανάτισαν μαζί με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, όπως και φωτογραφίες από τους δύο γιους του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, από όταν ήταν παιδιά.

Οι καλεσμένοι, λίγο μετά τις 22:00 θα αφήσουν την οικογένεια να ησυχάσει και θα αποσυρθούν στα δωμάτιά τους, ενόψει της κηδείας που θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις