Κυριακή, 14 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Κηδεία Χρήστου Κυριαζή: Του είπαν το τελευταίο αντίο με τα τραγούδια του

Κηδεία Χρήστου Κυριαζή

Τρεις μέρες μετά τον θάνατό του, έγινε σήμερα, Σάββατο 13.11.2021, η κηδεία του Χρήστου Κυριαζή, με συγγενείς, φίλους και θαυμαστές του τραγουδιστή να τον αποχαιρετούν στο Πρώτο Νεκροταφείο.

Ο Χρήστος Κυριαζής πέθανε σε ηλικίας μόλις 68 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στο καλλιτεχνικό στερέωμα, στο οποίο άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του με παρακαταθήκη τα τραγούδια του.

Τραγούδια που έγιναν επιτυχίες και που τελικά ήταν ο πιο ταιριαστός τρόπος για να ειπωθεί το τελευταίο αντίο…

Αυτό και έγινε…

Δείτε τις εικόνες από την κηδεία του Χρήστου Κυριαζή

Χρήστος Κυριαζής κηδεία Χρήστος Κυριαζής κηδεία Χρήστος Κυριαζής κηδεία Χρήστος Κυριαζής κηδεία Χρήστος Κυριαζής κηδεία

Ο Χρήστος Κυριαζής δήλωνε επιπλοποιός και είχε γεννηθεί στον Πειραιά. Και ο πατέρας του ήταν επιπλοποιός και έτσι έμαθε αυτή την τέχνη. Λάτρευε όμως και την μουσική αφού από τα 12 έπαιζε κιθάρα. Δημιούργησε το συγκρότημα «Πρόκες» (1972) αλλά και τους «Mirabilis Zalapa» και «What a pity».

Και κάπως έτσι όλα πήραν τον δρόμο τους, με τον ίδιο να αφήνει το στίγμα του στο ελληνικό τραγούδι.

Το τελευταίο αντίο

Ο χαμός του «πάγωσε» το καλλιτεχνικό στερέωμα, με συγγενείς και φίλους του να τον αποχαιρετούν σήμερα, Σάββατο 13.11.2021, στο Πρώτο Νεκροταφείο.

Εκεί και η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, με την οποία ο Χρήστος Κυριαζής είχε σχέση δύο ετών… Σύντομη αλλά γεμάτη έρωτα. «Την Βάνα τη γνώρισα στο Art Cafe το ’92. Μου είπε χαρακτηριστικά “Γεια σας, Βάνα Μπάρμπα”. Της είπα κι εγώ “Χρήστος” και γελούσε. Η Βάνα είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Ψυχούλα», είχε πει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του.

Click4more: Βάνα Μπάρμπα στο newsit.gr για Χρήστο Κυριαζή: Το σύστημα τον ανάγκασε να μείνει στην σιωπή

Μπορεί ο έρωτας να μην κράτησε, όμως χάρισε και στους δύο μία σχέση ζωής. Μετά τον χωρισμό τους, τους συνέδεε μια δυνατή φιλία. Έτσι, η Βάνα Μπάρμπα δεν θα μπορούσε να λείπει από το τελευταίο αντίο…

Κι έφτασε έφτασε κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Χρήστος Κυριαζής: Δείτε τις εικόνες από την κηδεία

Χρήστος Κυριαζής

Στο πρώτο νεκροταφείο και ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Μίλτος Καρατζάς, ο Μάκης Τσέλιος, ο Χρήστος Χωμενίδης, η Σάσα Σταμάτη και πολλοί ακόμη…

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις