Ελλάδα

Κιλκίς: Συμμορία είχε ρημάξει εκκλησίες το τελευταίο 8μηνο – Εκλεβαν και τα δισκοπότηρα

Η συμμορία ήταν υπεύθυνη για συνολικά 23 διαρρήξεις σε εκκλησίες στο Κιλκίς - Τρία μέλη της είναι ανήλικοι

Στην εξιχνίαση συμμορίας που έκανε διαρρήξεις το τελευταιο 8μηνο σε εκκλησίες σε διάφορες περιοχές του Κιλκίς εξιχνίασε η αστυνομία.

Η συμμορία που είχε ρημάξει εκκλησίες στο Κιλκίς ήταν υπεύθυνη για συνολικά 23 διαρρήξεις. Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα, ανήλικος ο ένας εξ αυτών, και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη τεσσάρων συνεργών τους, από τους οποίους οι δύο είναι ανήλικοι, για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν τις βραδινές ώρες χθες (12.05. 2025) να κινούνται με αυτοκίνητο σε περιοχή του Κιλκίς. Μετά από έρευνα των αστυνομικών είχε αποδειχθεί ότι λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει ένα μικρό χρηματικό ποσό από παρεκκλήσι νεκροταφείου.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι μέλη της συμμορίας με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, από τον περασμένο Οκτώβριο διέπραξαν άλλες 22 διαρρήξεις σε Ιερούς Ναούς εκ των οποίων οι 8 ήταν απόπειρες, από όπου έκλεψαν συνολικά 1.700 ευρώ, δισκοπότηρα και μία ηλεκτρική συσκευή.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς και τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε αυτοκίνητο μέσα σε μάντρα στην Πάτρα - Άγνωστος πέταξε φωτοβολίδα και εξαφανίστηκε
Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ωστόσο από την φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το πολυτελές όχημα, ενώ σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη ένα ακόμα ΙΧ
Πάτρα
Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε μετά από πτώση από μπαλκόνι στον Πύργο - «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του, τη δύναμή του, το πάθος του για τον αθλητισμό και τη ζωή. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το παιδί που μας έκανε περήφανους κάθε μέρα» γράφει ο πατέρας του
Πύργος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε  μετά από πτώση από μπαλκόνι – «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
Συνελήφθη ο 23χρονος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με θύμα τον 20χρονο στην Καλαμαριά – Άλλαξε την αρχική κατάθεσή του
Νωρίτερα, ο 23χρονος παραδόθηκε ο ίδιος στις αστυνομικές αρχές, που τον αναζητούσαν για την δολοφονία του 20χρονου το βράδυ της Πέμπτης (12.03.2026) στην Καλαμαριά
Καλαμαριά
25
Κίνηση στους δρόμους: «Στο κόκκινο» Κηφισός, Αττική οδός, Λεωφόρος Αθηνών και Κηφισίας
Στην Κηφισίας «κόκκινα» είναι και τα δύο ρεύματα, ενώ η κίνηση συνεχίζεται ως και το κέντρο της Αθήνας σε Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αρδηττού, Βασιλίσσης Σοφίας, Σταδίου, Ακαδημίας αλλά και Συγγρού
κίνηση