Ελλάδα

Κίνηση παντού και χάος στους δρόμους λόγω βροχής (pics)

Η βροχή που έπεφτε στην Αττική από πολύ νωρίς το πρωί έφερε μαζί της, εκτός από καταστροφές στο Νέο Ηράκλειο ειδικά, και πολλή κίνηση στους δρόμους. Κεντρικές οδοί μετατράπηκαν σε ένα… απέραντο πάρκινγκ. 

Λίγο πριν από τις 08:30 το πρωί, η κίνηση στην Αττική Οδό την ελιχε… κοκκινίσει, αφού σύμφωνα με την ενημέρωση μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται προς Ελευσίνα από τον κόμβο Πεντέλης έως τον κόμβο Ηρακλείου.

Αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε και στα δυο ρεύματα του Κηφισού, από το Ρέντη έως τη Μεταμόρφωση περισσότερο, στη λεωφόρο Αθηνών στην κάθοδο. 

Επίσης, με δυσκολία γινόταν η κυκλοφορία σε Μεσογείων από το ύψος της Αγίας Παρασκευής, στους δρόμους του κέντρου, στην Κατεχάκη, στην Αλεξάνδρας, στην Κηφισίας, στη Βασιλίσσης Σοφίας. 

kinisi googlemap

kinisi googlemap

Δείτε τις εικόνες από τον Κηφισό που εξασφάλισε το newsit.gr

kinisi

kinisi kinisi kinisi kinisi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χιόνια στην Αττική το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
«Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων και τοπικών χιονοπτώσεων σε τμήματα της Αττικής, κυρίως στα βόρεια και βορειοανατολικά του νομού και σε υψόμετρα άνω περίπου των 400 μέτρων»
Καιρός 16
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 9